Witam mam jedno nurtujące mnie pytanie, czemu decyzje na profilu mogą wystawiać mi mężczyźni skoro mam ustawione że jestem mężczyzną, oraz filtr szukania mam tylko na kobiety. Wytłumaczy mi to ktoś?
Decyzje na profilu strona 1 z 2
Teraz każdy ma możliwość głosowania i decydowania TAK/NIE.
Co do podglądacza jest podobnie obie połcie mogą cię podglądać.
Ty masz ustawiony flirt kobiety, ale ktoś ma ustawiony mężczyźni i cie wyszukuje tam czy to kobiety/mężczyźni.
Niezaleznie od tego jakie masz ustawienia na swoim profilu inni uzytkownicy obu plci moga Cie oceniac i podgladac.
Takie sa ustawienia na tym portalu, ludzie maja rozne orientacje. Idziemy z duchem czasu.
@jestemwczorajsza ... No właśnie, "idziemy z duchem czasu", lecz administracja ani programisci fotki nie pomysleli ze jednak komus moze to nie pasowac. Jakos dziwnie sie czuje gdy czesci rowerowe daja mi glosy na "tak" ;]
@Owad z ciekawości również sprawdziłem to wchodząc do Ciebie na profil, i nie mam możliwości decyzji TAK/NIE, czyli to tylko jest zależne od drugiej osoby, nie ode mnie. Bo skoro Ty masz ustawiony filtr wyszukiwania tylko na kobiety, oraz ja to nie ma możliwości decyzji. Jakie to jest po*ebane.
Całkowicie Ciebie rozumiem że nie chcesz takich decyzji, tym bardziej że można decydować od kogo przychodzą wiadomości i komentarze, to tak też podobnie powinna być możliwość i zablokowania dostawanych decyzji od użytkowników tej samej płci i decydowaniu samemu czy chcemy żeby nas facet oceniał. Dodam jeszcze że co jakiś czas ten temat powraca, nie jesteś jedynym który takich decyzji nie chce, my faceci inaczej reagujemy jak nam facet daje sygnał że mu się podobamy, niektórzy naprawdę ostro wulgarnie. Jeszcze dodam że czasem jest płeć konta źle ustawiona jak ktoś przy zakładaniu konta pomylił się, my zmieniamy wystarczy zgłosić nawet i na profilu wystarczy.
tymbardziej gdy notorycznie się to dzieje.. to jest serio wku..iające
A najlepsze jest to jak oglądasz kobiety, 20 pod rząd dało Ci nie, natomiast 20 facetów dało Ci tak :D
Co?! A gdzie wolność? Użytkownik sam powinien decydować czy chce być oceniany. Niestety tutaj jak w PRL, odgórnie steruje się, zarządza wolą innych, narzucając poglądy i preferencje zasłaniając się....... "duchem wczorajszych świąt". :)
Gdyby znikły (ewentualnie zablokować w preferencjach) takie funkcje jak:
- ocenianie,
- podglądacz,
Ludzie może i chcieliby sobie porozmawiać na różne "ciekawe tematy" i się poznać. No ale to mowa o ludziach...
Proszę mi wyjaśnić jak ocenianie i podgladacz koliduje z rozmowami na różne tematy?
Mi się wydaje, że te funkcje na odwrót skracają czas na poznanie kogoś. Masz zielone lub czerwone światło i wiesz czy jest sens zaczynać rozmowę.