Cześć, mój problem polega ma tym, że zdjęcia nie chcą mi się wczytać, ani moje, ani par itp., itd., miał ktoś może podobny problem i go rozwiązał?
lista tematów
Problem z wczytywaniem zdjęć
U mnie się wgrywają normalnie z poziomu Komputera i Aplikacji.
Rozwiązania.1- Spróbuj pod inna przeglądarką.
2- Wyczyść śmieci z przeglądarki.
3- Poproś któregoś FP - https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele o odświeżenie profilu, może to rozwiąże problem.
HardStyle
Konto usunięte: Cześć, mój problem polega ma tym, że zdjęcia nie chcą mi się wczytać, ani moje, ani par itp., itd., miał ktoś może podobny problem i go rozwiązał?
Cześć,
Wspomniany problem wystepuje podczas korzystania z fotki z komputera czy tel?
może być kilka przyczyn.
1. czy strona załadowała się do końca?
2. Pojawia się jakis komunikat o błędnym wyswiętlaniu fotek?
3. Upewnij się też, czy nie masz zablokowanego wyswietlania obrazów w przegladarce.
Dodatkowo odswiezylam Twoj profil, moze to w jakims stopniu pomoze :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: Misiek9797: Cześć, mój problem polega ma tym, że zdjęcia nie chcą mi się wczytać, ani moje, ani par itp., itd., miał ktoś może podobny problem i go rozwiązał?Cześć,Wspomniany problem wystepuje podczas korzystania z fotki z komputera czy tel?może być kilka przyczyn.
1. czy strona załadowała się do końca?
2. Pojawia się jakis komunikat o błędnym wyswiętlaniu fotek?
3. Upewnij się też, czy nie masz zablokowanego wyswietlania obrazów w przegladarce.Dodatkowo odswiezylam Twoj profil, moze to w jakims stopniu pomoze :)
Występował tylko w telefonie w aplikacji, ale już jest wszystko dobrze, moze te odświeżenie pomogło