Witam czy doładowywał/płacił ktoś z Was za klub gwiazd przez sms?
Chodzi mi o to czy później nie otrzymywaliście spamu z fotki itp czy jest raczej spokój?
lista tematów
Doładowanie sms?
Witam,
nie przypominam sobie bym za czasow, gdy kupowalam ta usluge w takiej formie, kiedykolwiek dostawała od Fotki jakis sms-owy spam. ;) Z tego, co kojarze, na forum rowniez nikt z uzytkownikow sie na to nie skarzyl ;).
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ja kiedyś 1 raz wykupiłem przez esemes i więcej razy nie wykupie
Bo trudnością było dezaktywacja usługi
Wole iść 5km do placówki bankowej i przelewki lub 23km Autobusem i w żabce Gotówką zakupić Klub Gwiazda :-)
Dziękuje o wysłuchanie mej opinii
Tak.
Nie ma reklam ale usługa przedłuża się sama tak jak napisał jeż i pobiera z konta abonament. Aby zrezygnować trzeba wysłać również odpowiedni sms. Nie wykorzystany czas przepada.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dzięki za odpowiedzi. Przedłużanie z automatu jest bez sensu. Doładowałbym przez sms, ale nie chcą zarobić to nie :}
kaziu4442: Przedłużanie z automatu jest bez sensu. Doładowałbym przez sms, ale nie chcą zarobić to nie :}
To działa dla dobra użytkowników, nie muszą myśleć o przedłużeniu i ponownym wykupieniu, koszt tego sms jest bardzo mały to nie majątek nawet jak ponownie zgarnie z konta te 6,15 za 2 tygodnie gwiazdy, o czym poinformują stosownym sms. Można zaraz po wykupieniu wyłączyć automatyczne przedłużanie i o wszystkim informują. Można też wykupić większy pakiet na 30 dni i tam tylko poinformują zaraz przed wykupieniem jak zrezygnować i najlepiej od razu to zrobić żeby nie zapomnieć.
Widzę że masz gwiazdę, wyloguj się i zaloguj ponownie powinno zadziałać.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"