Jak napisać do administratora fotki?
lista tematów
jak napisac do administratora fotki? strona 1 z 3
A, w jakiej sprawie chcesz sie skontaktowac z Administratorem?
Sprobuj opisac problem na forum, mozliwe, ze uda sie go rozwiazac tutaj :)
Jesli chodzi o administratora, z FT mozesz skontaktowac sie tutaj: https://fotka.com/kontakt
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
CO TU SIĘ WYRABIA BYŁEM NA TRANSMISJI U DZIEWCZYNY KTÓRA NIE ROBIŁA NIC ZŁEGO TAŃCZYŁA SOBEI DO PIOSENKI SIEDZĄC PRZY BIURKU I DOSTAŁA BANA KTO ROBI NABUR MA TYCH MODERATORÓW FOTKA PL NIE MA JUŻ ZADNICH ZASAD A na pewno REGULAMINU MODERATORZY ROBIĄ CO CHCĄ!!!
Xxciacho27Xx: CO TU SIĘ WYRABIA BYŁEM NA TRANSMISJI U DZIEWCZYNY KTÓRA NIE ROBIŁA NIC ZŁEGO TAŃCZYŁA SOBEI DO PIOSENKI SIEDZĄC PRZY BIURKU I DOSTAŁA BANA KTO ROBI NABUR MA TYCH MODERATORÓW FOTKA PL NIE MA JUŻ ZADNICH ZASAD A na pewno REGULAMINU MODERATORZY ROBIĄ CO CHCĄ!!!
Nie udzielamy osoba trzecim informacji o powodach blokad nadawanych innym uzytkownikom.
Jesli, to jakas Twoja znajoma i piszesz tu w jej imieniu, zawsze moze napisac osobiscie do Moderatorow Globalnych od Kamerek z prosba o udzielenie informacji o powodzie blokady lub ewentualna skarga.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
Dostałam bana za dodawanie zdjęć 😠za to że wstawiłam obrazek samolotu otoczonego flarami w kształcie anioła.Dlaczego za gołe dupska i penisy na profilowych nie banujecie??? Żenada po prostu 😠
magda3077: Dostałam bana za dodawanie zdjęć 😠za to że wstawiłam obrazek samolotu otoczonego flarami w kształcie anioła.
Żadnych obrazków z internetu wstawiać nie można, o czym mówi wyraźnie regulamin serwisu.
Za gołe dupska i penisy profile są blokowane.