Adziutka009
Adziutka009
  2 sierpnia 2018 (pierwszy post)

Przydarzyło się też wam to, ze jak normalni ludzie dodajecie normalnie swoje prywatne zdjęcia aby się pokazać i na innnych portalach typu, instagram czy faceboook też je macie a beszczelny typ zgłasza cię za fałszywe zdjecia i dostajecie ""bana"" na dodawanie jakich kolwiek zdjęć? Ktoś wie czy można gdzieś to zgłosić??

jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  2 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: a beszczelny typ zgłasza cię za fałszywe zdjecia i dostajecie ""bana"" na dodawanie jakich kolwiek zdjęć? Ktoś wie czy można gdzieś to zgłosić??

Zdjecia zostaly usuniete przez to, ze nie naleza do Ciebie. Zapewne w powiadomieniach dostalas informacje dlaczego zostaly usuniete.
Jak na IMRAN GÜLSEN swietnie piszesz po polsku :).
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
zbankudobankublik
zbankudobankublik
  2 sierpnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: swietnie piszesz po polsku

A ty jak na modelatorkę
Świetnie wyjaśniasz całe zdarzenie
jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  2 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: A ty jak na modelatorkę Świetnie wyjaśniasz całe zdarzenie

Nie rozumiem po co ta zbedna ironia, wydaje mi sie, ze zrobilam wszystko co w mojej mocy aby konkretnie odpowiedziec na zadane pytanie :).
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
AnusToKupa
AnusToKupa
  2 sierpnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: zbankudobankublik: A ty jak na modelatorkę Świetnie wyjaśniasz całe zdarzenie Nie rozumiem po co ta zbedna ironia, wydaje mi sie, ze zrobilam wszystko co w mojej mocy aby konkretnie odpowiedziec na zadane pytanie :).

Szkoda ze to zwykle klamstwo. Bo wystarczy kliknac na byle jaki profil. Jest mnostwo takich ktore nie maja swoich zdjec albo maja zdjecia rąk nog drzew itp. Nawet mody nie przestrzegaja regulaminu a tak wiec wstrzymaj te slodkie pierdu pierdu dla siebie :)
Paffeuuu
wpis jest ukryty
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  2 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest mnostwo takich ktore nie maja swoich zdjec albo maja zdjecia rąk nog drzew itp.

W tej sytuacji zawsze mozna zgglosic taki profil klikajac rpzycisk zglos naruszenie regulaminu, lub po prostu wysylajac PW do FP: https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele .
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.