TyJestesGwiazda
TyJestesGwiazda
  12 maja 2018 (pierwszy post)

Hejka pytanie czemu nie mogę połączyć się w parę? Mam taki problem że z chłopakiem chcemy się połączyć jako para ale poza akceptowane nic nie zmieniło się a później pisze... Już jesteś z kimś połączona

Muuri
Muuri
  12 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Hejka pytanie czemu nie mogę połączyć się w parę? Mam taki problem że z chłopakiem chcemy się połączyć jako para ale poza akceptowane nic nie zmieniło się a później pisze... Już jesteś z kimś połączona

Kliknij w zakładkę znajomi po prawej stronie znajduje się: Zmień kolejność/Zaimportuj kontakty i tam powinno być z kim jesteś połączona, może jesteś z inną osobą połączona, jeżeli nie ma to ponów wysłanie zaproszenia, powysyłaniu chłopakowi powinien zauważyć ten komunikat w ogólnych powiadomieniach lub też znajdziesz go w zakładce "Znajomi".
"...chce połączyć się z Tobą w parę...akceptuj/odrzuć." lub u ciebie jak tobie wyśle.

Jeżeli nadal będzie problem z tym to Proszę o wysłanie zrzutu ekranu przedstawiającego opisany problem.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  13 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Hejka pytanie czemu nie mogę połączyć się w parę? Mam taki problem że z chłopakiem chcemy się połączyć jako para ale poza akceptowane nic nie zmieniło się a później pisze... Już jesteś z kimś połączona

Nie widze, na profilu żadnego połączenia w pare.

Zapytam jeszcze, czy osoba, z która chcesz się w pare połączyć na dzien dzisiejszy jest dodana do Twoich znajomych?

p.s. odswieżyłam profil, proszę spróbuj jeszcze raz
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
TyJestesGwiazda
TyJestesGwiazda
  14 maja 2018

Nie byliśmy z nikim w parze i nie mamy innych połączeń obydwoje jesteśmy i mamy siebie w znajomych i jest akceptuj w parę akceptujemy i niby poszło ale za chwilę isze że jesteśmy już z kimś polaczemi

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  20 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie byliśmy z nikim w parze i nie mamy innych połączeń obydwoje jesteśmy i mamy siebie w znajomych i jest akceptuj w parę akceptujemy i niby poszło ale za chwilę isze że jesteśmy już z kimś polaczemi

Odswiezylam profil.
Prosze sprobowac ponownie.
Jesli problem bedzie sie powtarzal, nie zostaje nic innego jak kontaktowac sie bezposrednio z administracja serwisu: https://fotka.com/kontakt
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.