PatrzacyRealnie
Reputacja: -14 | BluzgometrTM: 98
PatrzacyRealnie
  7 maja 2018 (pierwszy post)

Dlaczego nie mozna juz zamiescic linku do fb w rubryce "strona www"? i dlaczego kiedy chce sie wejsc w juz zamieszczone u innych uzytkownikow to linki nie dzialaja? Czy do tego tez trzeba miec wykupiona gwiazde???

Grrryze
Grrryze
  7 maja 2018

"Fejsbuk" zmienił politykę prywatności i linki do profili "z identyfikatorami zamiast nazw" już nie działają.

PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie
  7 maja 2018

Dziekuje za wyjasnienie. Pozdrawiam

PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie
  7 maja 2018

Wiec moze wie ktos jak teraz zamiescic link do swojego profilu na fb jesli jest wiecej osob o tym samym imieniu i nazwisku?

Muuri
Muuri
  8 maja 2018
PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie: Wiec moze wie ktos jak teraz zamiescic link do swojego profilu na fb jesli jest wiecej osob o tym samym imieniu i nazwisku?

Z tego co wiem to link do profilu zawiera specjalną kombinację znaków prowadzącą jedynie do danego konta.
PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie
  8 maja 2018

Widzialem juz u co niektorych nowe linki do fb i wygladalo to tak ze zamiast ciagu cyfr na koncu bylo imie.nazwisko i po sprawie tylko ze jak ja tak ustawilem to prowadzilo do profilu kogos zupelnie innego bo ma takie samo imie i nazwisko jak ja wiec nie mam pojecia jaka to kombinacja? hmmm....

Grrryze
Grrryze
  8 maja 2018

Proponuje wygenerować link w ustawieniach facebooka :)

PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie
  8 maja 2018

Yyyy...a mozesz powiedziec jak to uczynic? :-)

Muuri
Muuri
  8 maja 2018
PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie: Widzialem juz u co niektorych nowe linki do fb i wygladalo to tak ze zamiast ciagu cyfr na koncu bylo imie.nazwisko i po sprawie tylko ze jak ja tak ustawilem to prowadzilo do profilu kogos zupelnie innego bo ma takie samo imie i nazwisko jak ja wiec nie mam pojecia jaka to kombinacja? hmmm....

Link o którym mówisz, musisz skopiować bezpośrednio po wejściu na swój profil. Wówczas zobaczysz, że przenosi on do Twojego konta.
PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie
  8 maja 2018

No wlasnie ten link skopiowany z paska adresowego przegladarki po wejsciu na swoj profil fb juz nie dziala i to jest problem

PatrzacyRealnie
PatrzacyRealnie
  8 maja 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Juz dziala temat mozna zamknac

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.