Cześć, niestety chcąc znaleźć kogoś ze swojego województwa muszę przejrzeć połowę Polski i zagranicy.. WYPADAŁO BY COŚ Z TYM ZROBIĆ. DZIĘKUJĘ. POZDRAWIAM.
lista tematów
Wyszukiwanie osób ze swojego województwa
LucjaK: Cześć, niestety chcąc znaleźć kogoś ze swojego województwa muszę przejrzeć połowę Polski i zagranicy.. WYPADAŁO BY COŚ Z TYM ZROBIĆ. DZIĘKUJĘ. POZDRAWIAM.
Po co się męczyć i przeglądać połowę Polski i zagranice, wystarczy również w Wyszukiwarce wpisać swoje województwo i będziesz spokojnie sobie przeglądać Całe województwo.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Dołączam się mam ustawione województwo podkarpackie A większość wyszukiwań jest z Lublina Kielc i okolic z mojego województwa niewiele
Konto usunięte: Dołączam się mam ustawione województwo podkarpackie A większość wyszukiwań jest z Lublina Kielc i okolic z mojego województwa niewiele
Działa prawidłowo, może oddalać propozycje z racji wyczerpania w pobliżu to będzie oddalało, widocznie w ustawionym wieku w pobliżu już nie ma chwilo nowych osób do ocenienia i oddala. To nie działa na zasadzie ustawionego województwa tylko zasada Blisko mnie według ustawionych lokalizacji na profilu.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"