Witam. mogę wykupić komuś gwiazdę na max 180 dni za SMS, wysłać SMS-a Premium lub na jakąkolwiek usługę gdzie dokonuję się jej aktywacji poprzez SMS , Zasilić mogę również numer na kartę w Sieci T - Mobile. Oczywiście z Korzyścią dla Was , w rozliczeniu może być też Kod do a2mobile / Plusa gdyż korzystam tej sieci na co dzień , ale niestety Sobie nie mogę doładować karty. Ważne kilka dni , zdecydowane Osoby proszę o kontakt , dogadamy się. Pozdrawiam Dziś gwiazda na 180 dni za Zasilenie za 20-25 do Plusa , ponieważ potrzebuje Sobie włączyć no limit w sieci na miesiąc , a dysponuje tylko kontem w T-mobile i nie mogę przelać na inną sieć niż T- Mobile
lista tematów
Gwiazda lub SMS Premium Taniej , lub Zasilenie nr T - Mobile !
Ja zostaję tu, pokój jest od rymów gęsty,a tłuste wersy to właśnie znaczy mainstream.Główny nurt polskich podwórek,gdzie możesz dostać nożem lub być zabity piórem.
Szukasz chętnych i chcesz się jeszcze podać kod doładowanie kolego nie tutaj i ogólnie żaden dział na forum. Tutaj tylko mogą być tematy – ściśle związane z działaniem Fotka.com .
Wszelkie pytania natury technicznej, związane z działaniem funkcjonalności i usług powinny być zawarte w niniejszym dziale.