Jak w temacie, mam ustawione parametry wyszukiwania a pokazuje mi profile które był zalogowane kilka lat temu
lista tematów
"szukajka" pokazuje tylko profile które logowały się dawno strona 1 z 2
U mnie to samo. Jakby sortowanie się popsuło. Wpierw są osoby zalogowane, a potem nagle już osoby z np. lipca. Jak wybiorę facetów to jest ok. Posortowane po ostatnim zalogowaniu.
skawin4: Jak w temacie, mam ustawione parametry wyszukiwania a pokazuje mi profile które był zalogowane kilka lat temu
Konto usunięte: U mnie to samo. Jakby sortowanie się popsuło. Wpierw są osoby zalogowane, a potem nagle już osoby z np. lipca. Jak wybiorę facetów to jest ok. Posortowane po ostatnim zalogowaniu.
Co tu może być problemem, np macie ustawione kryteria wieku przypuszczać od 30 - 32 lub 17 - 19 lat i przykładowo ustawimy kraj Niemcy lub tylko Andrychów to pokazuje pierwsze osoby zalogowane czym dalej i mniej osób zalogowanych to pokazuje dalej osoby które miały logowania tydzień temu miesiąc temu rok temu i tak dalej, to nie jest żaden błąd.
A jak zmienisz na facetów to ich jest większa garstka zalogowanych im głębiej byś szukał to tak samo by to wyglądało z Facetami.
Hej u mnie tak samo jest. Po prostu wyszukuje jakby po średniej ocen ze strony. Wpierw pokazuje online a później po średniej :/
Ewidentnie wyszukiwarka jest popsuta, żadne odświeżanie nie pomaga, problem jest po stronie fotki, może coś zmieniali i popsuli działanie. Tak jak u mnie, w takim dużym przediale tylko jedna osoba online, reszta na fotce była latem ubiegłego roku https://fotka.com/szukaj/kobiety/Polska,ma%C5%82opolskie,Gorlice,771804/18-29/ca%C5%82e%20
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Umnie jest wszystko ok.
gregbond: Tak jak u mnie, w takim dużym przediale tylko jedna osoba online, reszta na fotce była latem ubiegłego roku https://fotka.com/szukaj/kobiety/Polska,ma%C5%82opolskie,Gorlice,771804/18-29/ca%C5%82e%20
Wydaje mi się że tylko tyle ludzi jest aktywnych w twojej miejscowości a reszta lata temu miały ostatnie logowanie się.
Mniej osób przebywających tutaj jest na Fotka.com tym mniej jest online i w danym mieście czy wsi pokazuje tylko osoby w "szukaj" które są online i potem starsze, tydzień temu, miesiąc temu, rok temu, itp. To nie wina żadnego błędu tak mi się wydaje.