Jak w temacie, admini zróbcie coś z tym, bo to staje się denerwujące do tego stopnia,że usunę tu konto jak to się nie poprawi..
Czemu w zakładce Tak/Nie wyskakują mi faceci jak mam zaznaczone same kobiety?
Cześć, proszę opisz dokładniej o co chodzi - może jest tak, że:
- ktoś ma źle zaznaczoną płeć - można takie profile zgłosić
- Pan ma zaznaczone obie płcie? Polecam kliknięcie w filtr i odhaczenie sobie odpowiedniej - prawa strona ekranu.
Jeżeli jest to jeszcze inna sprawa, proszę o wytłumaczenie ;>
Nie zwracam.uwagi na to. Może i.Ci goście maja zaznaczone ze sa kobietą ale no chyba ktoś powinien to weryfikować kobietą to kobieta.a nie facet.. zrobcie cos z tym niech ktos weryfikuje profile
Ja mam zaznaczone tylko to,zeby pokazywalo kobiety w danym wieku a nie jakichs facetów, trochę glupie za kazdym razem zglaszac profil ale jesli to jedyne wyjscie, spróbuje. Jesli nie pomoze, i dalej często bedzie mi pokazywalo facetow to usuwam tu konto. Prośba dla administratorów chociaz to werufikujcie zdjecie a płeć. Pozdrawiam
Weryfikowaniem profili zajmuje się kompetentny zespół osób uprawnionych, jednak... my też jesteśmy ludźmi, nie maszynami i możemy czegoś nie zauważyć w porę, np. pomyłki zaznaczania płci przy zakładaniu konta :P
I tu nieoceniona jest pomoc każdego usera, który da nam znać o nieprawidłowości na danym profilu ;-)
Dobrze, to tylko jeszcze chciałbym się dowiedziec jak zglosic dany profil, ze sa nieprawidlowosci z poziomu smartfona z androidem, ponieważ tu najczęściej uzywam fotki
A jeszcze jedno pytanie związane z tak/nie czemu jesli dam na daną kobiete, dziewczynę głos na nie, to za jakiś czas wyskakują mi te same osoby, na które dalem nie?
Klik w ikonkę z pionowymi kropkami po prawej stronie ekranu:
Następnie w ikonkę "Zgłoś":
Na podobnej zasadzie odbywa się dokonywanie zgłoszenia w przypadku korzystania z aplikacji.
Mam wrażenie ze częściej te profile sie pojawiaja niz 90dni, chyba ze maja niektórzy po kilka kont. W takim razie dziękuję za podpowiedzi
Hej ja mam podobnie; w filtrze mam zaznaczone kobitki dolny slask i gram sobie w serduszko i X na telefonie i raz na 5 profili wyskakuje mi reklama ktora musze "odswiezyc" i szybko kliknac a po kilku kobiecych profilach wyskakuje mi ten profil
https://fotka.com/profil/acomitam1987
I za cholere nie moge tego obejsc tz. jest ikonka "nastepny profil" ale po kliknieciu ten profil laduje mi sie na nowo..?!