zarluk
zarluk
  3 września 2017 (pierwszy post)

Witam. Jak w temacie mam 52 na tak a widzę aby 15 osób, więc dlaczego nie widzę reszty Pań?? Pozdrawiam

lHSl
lHSl
  3 września 2017
zarluk
zarluk: Witam

Witaj , Bo jak masz wpisane tylko miejscowość "Krotoszyn", i ustawiony przekruj wiekowy na 52 lata to czy - Online - Szukaj , To ci wyszukuje osoby z Twojej miejscowości i województwa temu tak mało osób 15.
Daj sobie wiekowo na 27 do 52 to więcej osób będzie niż 15.
Pozdrawiam.
zarluk
zarluk
  3 września 2017

Nie oto chodzi dostałem 52 serducha a widzę aby 15 osób. Wie korzystać z wyszukiwarki.

lHSl
lHSl
  3 września 2017
zarluk
zarluk: Nie oto chodzi dostałem 52 serducha a widzę aby 15 osób.

Hm ja mam 422 a pozostało mi 54 osoby , przypuszczam że co miesiąc lub dwa miesiące stare Decyzje znikają i zastępują je nowe Decyzje☺
zarluk
zarluk
  3 września 2017

Powinno działać inaczej drzewo czy linia czasu i pokazywac wszystkie. U mnie wcześniej były zamazane bo trzeba zapłacić za to,ale teraz są odkryte i chciałem poznać resztę, bo akurat ta 15 nie przypadła mi do gustu.

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 58
mark
  4 września 2017

W zakładce tak / nie pokazywane są otrzymane decyzje z ostatnich 3 miesięcy (90 dni)

Avatar użytkownika mlfs1988plmlfs1988pl
Reputacja: -31 | BluzgometrTM: 372
mlfs1988pl
  5 września 2017

Kiedyś były pokazywane wszystkie. Wnioskuję o przywrócenie pełnego widoku decyzji.

LUBIENOSICMINI
LUBIENOSICMINI
  6 września 2017

TOTALNY BEZSENS po jakims czasie decyzje wygasaja co za glupota Powinny byc stale

AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 15
AmongUs
  6 września 2017

Fylko polki tak sadza xd

TenSamotnyTyp
TenSamotnyTyp
  6 września 2017

ale jest plus wygasania decyzji, bo jeśli poznasz, a nie przypadła ci do gustu to mozesz dać nie, a po drugie srednia ci się podwyzszy

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  6 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jest plus wygasania decyzji, bo jeśli poznasz, a nie przypadła ci do gustu to mozesz dać nie

Och te złośliwości po rozczarowaniach :diablica:
Niemniej brawo dla Pana za głos :P

Ktoś pomyślał o tych wszystkich pomyłkowych "NIE"? Teraz jest szansa naprawy sytuacji :D
TenSamotnyTyp
TenSamotnyTyp
  6 września 2017
esquilo
esquilo: TenSamotnyTyp: ale jest plus wygasania decyzji, bo jeśli poznasz, a nie przypadła ci do gustu to mozesz dać nie Och te złośliwości po rozczarowaniach Niemniej brawo dla Pana za głos :P Dziękuję ;) Ktoś pomyślał o tych wszystkich pomyłkowych "NIE"? Teraz jest szansa naprawy sytuacji :D

o i to też jest dobre pod tym względem
methodman123
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 7
methodman123
  8 września 2017

Witam pozdrawiam

Avatar użytkownika mlfs1988plmlfs1988pl
Reputacja: -31 | BluzgometrTM: 372
mlfs1988pl
  20 września 2017

1) raz przyznana ocena powinna już zostać na stałe, BEZ okresowego "resetowania" ocen
2) użytkownik powinien mieć możliwość ją zmienić

a nie że co jakiś czas trafiam na jedną i tę samą osobę, bo system coś "zresetował"...

bezfotek
bezfotek
  24 września 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: po jakims czasie decyzje wygasaja ... Powinny byc stale

eee... Wtedy interes LordsOfFotka by się nie kręcił. Byłem na tylu serwisach "społecznościowych" (bo fotka nie jest serwisem społecznościowym) i wszędzie płaciło się z jakieś kliknięcia, gwiazdy, wyświetlenia szczegółów, prywatne wiadomości czy ogólnie abonament za możliwość używania serwisu. Nie ma znaczenia jaki jest sposób uzyskiwania darmowej dotacji ważne by był skuteczny. Serwery sporo kosztują, trzeba zapłacić informatykom wziąć kogoś kto będzie moderował fora, zadbać o kopie zapasowe i zabezpieczyć się przed atakami. Jeśli na koniec miesiąca kasa się zgadza to serwis jest uratowany: "Brawo ty".

Trochę się zmieniło na fotce odkąd pierwszy raz miałem tu konto, ale faktycznie obsada i podejście jest takie same.

ale:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.