rioted89
rioted89
  31 lipca 2017 (pierwszy post)

Chyba nieświadomie przyspamowałem we wiadomościach.... i teraz nie wiem o co chodzi ? Wiadomości które wysyłam do jednych nowych osób docierają a z kolei do innych jest pokazane, że wiadomość wysłana ale po odswiezeniu znika cała tresc i wiadomosci jakby nie bylo, rowniez gdy chce skomentowac zdjecia to napisze komentarz się pokazuje jest ok , ale gdy przeskoczę o kolejne zdjęcie i wroce do tego ktore skomentowałem to mojego komentarza nie ma .... czy dostałem jakiegoś ograniczonego BANA ?

CuteNinja
CuteNinja
  31 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ?

Ahoj! Odświeżyłam Ci konto i żyję nadzieją, że rozwiąże to Twoje problemy z wiadomościami i komentarzami (pojawiają się one często dopiero po krótkiej chwili, warto sprawdzić, czy tak się nie stało w Twoim przypadku). Nie masz nadanego żadnego bana, więc spokojna głowa i oby tak dalej. Pozdrawiam!
Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  31 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba nieświadomie przyspamowałem we wiadomościach....
Wyczerpałeś dzienny limit nowych konwersacji, po północy dostaniesz kolejne 200 możliwości rozpoczęcia rozmów, co do komentarzy to tak jak wyżej koleżanka napisała.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
rioted89
rioted89
  31 lipca 2017

Dzięki, wszystko na temat :-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.