GENIALNEWPROSTOCIE
GENIALNEWPROSTOCIE
  26 czerwca 2017 (pierwszy post)

Witam, zwracam się do moderacji, oraz tych, którzy tworzą stronę fotka.com, i jej udogodnienia.

Witam, dodałem komentarz i chciał bym go usunąć, jednak portal fotka.com, nie daje mi takiej możliwości, gdyż, gdy wchodzę w opcje, by usunąć dodany przeze mnie komentarz, widnieje tylko i wyłącznie opcja "odpowiedź", dzięki

Pozdrawiam, i proszę coś z tym zrobić.

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  26 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam, zwracam się do moderacji, oraz tych, którzy tworzą stronę fotka.com, i jej udogodnienia. Witam, dodałem komentarz i chciał bym go usunąć, jednak portal fotka.com, nie daje mi takiej możliwości, gdyż, gdy wchodzę w opcje, by usunąć dodany przeze mnie komentarz, widnieje tylko i wyłącznie opcja "odpowiedź", dzięki Pozdrawiam, i proszę coś z tym zrobić.

Hej, komentarz na czyimś profilu można usunąć do 15 minut od jego dodania. :-)
GENIALNEWPROSTOCIE
GENIALNEWPROSTOCIE
  26 czerwca 2017

Jasne, przejrzyste i bez poddawania po dyskusję, jest to, iż funkcja usuwania komentarzy, powinna być nielimitowana czasem, Pozdrawiam

esquilo
esquilo
  26 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Jasne, przejrzyste i bez poddawania po dyskusję, jest to, iż funkcja usuwania komentarzy, powinna być nielimitowana czasem, Pozdrawiam

I jest - na własnym profilu.

Nielimitowane czasem komentarze na profilach osób trzecich to zabawa w ciuciubabkę.
"Dodam, usunę, a może jednak coś naskrobię. Albo nie! Rozmyśliłam się."
I tak bez końca.
Odpowiedzialność, a nie foszki ^^
GENIALNEWPROSTOCIE
GENIALNEWPROSTOCIE
  26 czerwca 2017

Dodam do wątku i tematu to, by też była funkcja edycji komentarzy, Pozdrawiam ( edycji w każdym czasie )

esquilo
esquilo
  26 czerwca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Dodam do wątku i tematu to, by też była funkcja edycji komentarzy, Pozdrawiam ( edycji w każdym czasie )

Polecam dział: https://fotka.com/forum/pomyslomat/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.