xNemuNemu
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
xNemuNemu
  25 stycznia 2017 (pierwszy post)

Nie wiem co mam zrobić.ktoś mi wysłał jakiś kompromitujący filmik na którym rzekomo jestem ja. Samego filmiku nie mogę zobaczyć, a na dodatek w jego opisie jest link do mojego facebooka. Nie wiem czy teraz życie ma sens, a może to po prostu fake. Jak ktoś myśli że to ja, to niech przeczyta opis tego filmu, a potem ogarnie co napiszę poniżej.
NIGDY NIE ORGANIZOWAŁEM ŻADNEJ DOMÓWKI ANI NA ŻADNEJ NIE BYŁEM. Czy mogę liczyć na was i waszą pomoc?

IHSI
IHSI
  25 stycznia 2017

Proszę pisać do FP http://fotka.com/przyjaciele lub http://fotka.com/pomoc#formularz i opisać dokładnie o co chodzi :)

WisienkaNaTorcie
WisienkaNaTorcie
  25 stycznia 2017

Olej to. Sposób na wyłudzenie danych osobowych i kasy .

xNemuNemu
xNemuNemu
  25 stycznia 2017

W sumie racja, bo próbuję włączyć któryś z filmików pod tym i nie da się włączyć, podobnie jest z komentarzami, których nie da się wyświetlić.

IHSI
IHSI
  25 stycznia 2017
xNemuNemu
xNemuNemu: podobnie jest z komentarzami, których nie da się wyświetlić.
Zgłoś jako spam .... tyle miłego wieczoru :)
WisienkaNaTorcie
WisienkaNaTorcie
  25 stycznia 2017

Możesz jedynie zgłosić ten profil by go zablokowali. Linki do zgłoszenia podał wyżej IHSI.
Poza tym wciąż się dziwię jak ludzie łatwo dają się nabrać na tego typu chwyty. Skoro nigdy nie nagrywałeś żadnego filmiku, nigdy nie rozbierałeś się do golasa na żadnej imprezie i nikt nie mógł Cię w takiej sytuacji sfilmować to skąd ten strach ludzi przed tym, że to oni są na tym filmiku? Skoro nigdy nie robiło się tych wszystkich dziwnych rzeczy to oczywistym powinno być, ze taki film nie istnieje i jest to zwykła podpucha. :)))

xNemuNemu
xNemuNemu
  25 stycznia 2017

Dziękuje, tyle że udało mi sie wyświetlić te komentarze. Jest tylko jedna podejrzana rzecz... weryfikowanie numeru telefonu.

WisienkaNaTorcie
WisienkaNaTorcie
  25 stycznia 2017
xNemuNemu
xNemuNemu: weryfikowanie numeru telefonu.

nic tam nie podawaj. olej to. podasz numer i będziesz dostawał smsy premium zabierające ci z konta po 30 PLN.
xNemuNemu
xNemuNemu
  25 stycznia 2017

Już napisałem tam gdzie trzeba. Bardzo dziękuje wam za pomoc <3 ^_^

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.