Cześć.
Chciałbym umieścić filmy na moim profilu ale nie mogę bo wczytuje to jako zdjęcie a na dział TV nic nie mogę wrzucić bo hmm nie widzi tego że chce coś wrzucić?. Czy ktoś wie w czym jest problem i jak go można rozwiązać?
Tworzę muzykę oraz planuję też robić wideoklipy (Jest to moja życiowa pasja, uwielbiam to robić mimo braku profesjonalnego sprzętu) i zależy mi żeby kobiety na tym portalu poznały mnie od tej właśnie strony.
lista tematów
Dział TV i film na profilu
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Tak, Firefoxa i dowiedziałem się że film musi być krótki tak więc jak coś się chce udostępnić na fotce z youtuba to nie działa. Ktoś tu zawalił sprawę wprowadzając ostatnie zmiany.
Pewnie w tej przeglądarce u Ciebie coś jest nie tak, pobrałem żeby sprawdzić ostatnio, ale u mnie wszystko działało, tylko nowo pobrana i najnowszy system, nie wiem czy to ma znaczenie.
Film może być dłuższy, skróci go automatycznie do 8 sekund.
Film może być dłuższy, skróci go automatycznie do 8 sekund.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Pewnie ma, ale sprawdzałem też na Win. 8.1 udostępnianie filmów (taka opcja jest pod filmem "udostępnij" i mozesz wybrać np. fotke) youtube i nie działa nawet nic nie skraca. Na Win. 8.1 jednak nie sprawdzałem wysyłania filmów z dysku.
osziribiriwszis: Pewnie ma, ale sprawdzałem też na Win. 8.1 udostępnianie filmów (taka opcja jest pod filmem "udostępnij" i mozesz wybrać np. fotke) youtube i nie działa nawet nic nie skraca. Na Win. 8.1 jednak nie sprawdzałem wysyłania filmów z dysku.
27 czerwca 2016
Dodanie w zakładce TV filmów dodanych przez użytkowników (z profili)