Witam czy ktos mi powie jaka wersja fotki apk na system android 4.1.2 jelly bean znajde by korzystac z tego serwisu? Moga byc linki z roznych serwerow bo nie uzywam google play bo to szajs. Pozdrawiam i oczekuje pomocy.
lista tematów
kompatybilnosc aplikacji android
Konto usunięte: Witam czy ktos mi powie jaka wersja fotki apk na system android 4.1.2 jelly bean znajde by korzystac z tego serwisu? . Pozdrawiam i oczekuje pomocy.
Wersja 1.0.63 działa normalnie ;) na moim starym telu z Android 4.1.2
Konto usunięte: Moga byc linki z roznych serwerow bo nie uzywam google play bo to szajs. Pozdrawiam i oczekuje pomocy.
Najlepiej pobierać z Google Play ;)
dzieki kolego , tylko w tym sek ze wykastrowalem mojego androida z uslug google services, bo nie lubie szpiegowego systemu i dodatkowo zdobylem szybkosc lepsza i dluzejh bateria mi dziala bez google:) sproboje poszukac tej wersji w sieci moze jakos sie uda zainstalowac.
Konto usunięte: dzieki kolego , tylko w tym sek ze wykastrowalem mojego androida z uslug google services, bo nie lubie szpiegowego systemu i dodatkowo zdobylem szybkosc lepsza i dluzejh bateria mi dziala bez google:) sproboje poszukac tej wersji w sieci moze jakos sie uda zainstalowac.
Wersji tej nie znajdziesz bo jest zbyt świeża ale podaj na priv swojego e-maila to ci wyśle
informuje uprzejmie jak wpisalem wersje podana Wersja 1.0.63 w google znalazlo mi ta aplikacje w aplikacji mobogenie i z niej udalo mi sie zainstalowac fotke na systemie android. Temat do zamkniecia . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.