ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  29 sierpnia 2016 (pierwszy post)

Mam taki problem ponieważ siedzę często na kamerkach i czasem zdarza się że ktoś doda mnie do czarnej listy zanim ja to zrobię chociaż zazwyczaj jest odwrotnie. I tu pojawia się problem. Nie mogę tej osoby też zablokować żeby nie oglądać potem na okrągło jej skarpetek, podłogi, dupska albo jak sobie na transmisji śpi itp.
Najdziwniejsze jest to że takiej osoby nie można nawet reportować. Żeby to zrobić muszę w linku zmieniać nazwe z kamerek na profil co jest też patologiczną udręką tego serwisu.

Jak dodać do czarnej listy osoby szerzące chamstwo które pierwsze dodały mnie do czarnej listy?

Shaitan
Shaitan
  29 sierpnia 2016
ZientulaEXP
ZientulaEXP: Jak dodać do czarnej listy osoby szerzące chamstwo które pierwsze dodały mnie do czarnej listy?

Wchodząc na ich profil - niemniej nie spowoduje to zablokowania wyświetlania miniaturek na liście transmisji.
Shaitan
Shaitan
  29 sierpnia 2016

A co do raportowania, zawsze możesz podesłać link do transmisji któremuś z moderatorów http://fotka.com/przyjaciele#fotkatv_przyjaciele

ZientulaEXP
ZientulaEXP
  29 sierpnia 2016
Shaitan
Shaitan: Wchodząc na ich profil - niemniej nie spowoduje to zablokowania wyświetlania miniaturek na liście transmisji.

Jak dodaję osobe do czarnej listy to jej już nie widzę więcej a jak ktoś mnie doda pierwszy to musze się z takimi osobami użerać i znosić ich obecność.
Shaitan
Shaitan
  29 sierpnia 2016
ZientulaEXP
ZientulaEXP: Jak dodaję osobe do czarnej listy to jej już nie widzę więcej

O cholera, faktycznie. Nie miałem pojęcia, że tak to rozwiązali ;)
ZientulaEXP
ZientulaEXP
  29 sierpnia 2016
Shaitan
Shaitan: O cholera, faktycznie. Nie miałem pojęcia, że tak to rozwiązali ;)

to wprowadzono podobnie jak pomysłomat w podobnym czasie po mojej chamskiej reakcji na forum gdy jedna gruba baba wypinała zad i spała i nie dało się tego blokować nawet przez czarną liste. Jeszcze sam mi posta cenzurowałeś pamiętam cię bo podałem jej nick na forum d83dde04
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.