Ludzie ogarnijcie się z tymi spamami w stylu "Hej, milo cie poznać Podobasz mi się .. bla bla wejdź na fbIover.... " mam dość dostawania kilkunastu dziennie takich spamów to już się robi chore i żałosne co wam tam rozdają ? frytki z Mc torebki z biedronki czy jakieś inne chińskie gówno ?;/
Ogarnijcie sie! strona 1 z 2
Tak to jest jak się nie doda kodów CAPTCHA do procesu rejestracji nowych kont.
Brawo fotka : D
P.s. Czasami myślę, że oni celowo tego nie dodali, w końcu boty muszą mieć gwiazdę żeby miały możliwość wysyłania pw Co za szajs xD
Tylko oni wyczaili że nie trzeba wykupywać, wystarczy odwzajemnienie decyzji "Tak" i PW otwarte, chyba że jest jakiś inny limit lub inaczej takich wyłapują...
Nadal atak botów.
Ironia by miała sens, powinna być celna. A czubka poszukaj w Locie nad kukułczym gniazdem.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Kolejny raz wchodzę i sprawdzam co bot u mnie zostawił...
Boty sa coraz bardziej cwane , i coral lepiej napisane. Komentuja zdjecia linkami , maja je w opisach , spamuja na priv. Zabezpieczenia Fotki nie swieca przykladem ale przynajmniej to blokuja po paru zgloszeniach. Coz , miejmy nadzieje ze cos z tym zrobia poniewaz mam dosc spamu TAK/NIE przez fejki. Trzy razy dziennie , inny nick , te same zdjecia , ten sam opis. Bezsens.
Pozdrawiam.