Pierwsza sprawa jak usunąć możliwość żeby inni nie mogli oceniać mojego profilu, kiedyś była taka opcja. Druga to dlaczego jak wpisze adres fotka pl to przekierowuje mnie na czyis profil a nie na strone główną przez to muszę oglądać jakieś niechciane proile i ta osoba myśli że ją podglądałem, jakby było co...
lista tematów
Blokada oceny profilu, wejscie na swoj profil
Konto usunięte: Druga to dlaczego jak wpisze adres fotka pl to przekierowuje mnie na czyis profil a nie na strone główną przez to muszę oglądać jakieś niechciane proile i ta osoba myśli że ją podglądałem, jakby było co..
Na chwilę obecną jako stronę główną pokazuje uzytkownikom losowo wybrany profil ;)
Taka nowa zmiana
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Konto usunięte: Pierwsza sprawa jak usunąć możliwość żeby inni nie mogli oceniać mojego profilu, kiedyś była taka opcja. Druga to dlaczego jak wpisze adres fotka pl to przekierowuje mnie na czyis profil a nie na strone główną przez to muszę oglądać jakieś niechciane proile i ta osoba myśli że ją podglądałem, jakby było co...
W ostateczności zapisz w karcie swoją stronę na fotka, wtedy przekierowuje bezpośrednio na Twój profil. Wiem, drażniące są te profile, które wyskakują. Ale nic nie zrobimy, bo jesteśmy mniejszością. :D
Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.