MateuszXXX2
MateuszXXX2
  2 kwietnia 2016 (pierwszy post)

Pierwsza sprawa jak usunąć możliwość żeby inni nie mogli oceniać mojego profilu, kiedyś była taka opcja. Druga to dlaczego jak wpisze adres fotka pl to przekierowuje mnie na czyis profil a nie na strone główną przez to muszę oglądać jakieś niechciane proile i ta osoba myśli że ją podglądałem, jakby było co...

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  2 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Druga to dlaczego jak wpisze adres fotka pl to przekierowuje mnie na czyis profil a nie na strone główną przez to muszę oglądać jakieś niechciane proile i ta osoba myśli że ją podglądałem, jakby było co..

Na chwilę obecną jako stronę główną pokazuje uzytkownikom losowo wybrany profil ;)
Taka nowa zmiana
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
MateuszXXX2
MateuszXXX2
  2 kwietnia 2016

Kiepska ta zmiana, dlaczego mam oglądać profili których kompletnie nie chce.

MateuszXXX2
MateuszXXX2
  3 kwietnia 2016

A jak usunąć możliwosc oceny profilu ? ?

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  3 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak usunąć możliwosc oceny profilu ? ?

Nie ma już tej możliwości, wycofali nie tak dawno...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
MateuszXXX2
MateuszXXX2
  3 kwietnia 2016

Ale lipa, dzięki za odp.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  3 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale lipa, dzięki za odp.

Lipa ale cóż, serwis obrał inny kierunek, a o tej opcji chyba jesteś drugą osobą co na forum pyta, więc była chyba mało popularna.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
fejk
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
fejk
  3 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsza sprawa jak usunąć możliwość żeby inni nie mogli oceniać mojego profilu, kiedyś była taka opcja. Druga to dlaczego jak wpisze adres fotka pl to przekierowuje mnie na czyis profil a nie na strone główną przez to muszę oglądać jakieś niechciane proile i ta osoba myśli że ją podglądałem, jakby było co...

W ostateczności zapisz w karcie swoją stronę na fotka, wtedy przekierowuje bezpośrednio na Twój profil. Wiem, drażniące są te profile, które wyskakują. Ale nic nie zrobimy, bo jesteśmy mniejszością. :D
Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.