Jak usunąć zdjęcie na fotce ?
lista tematów
Pomocy
Nalezy wejsc w podglad profilu, nastepnie kliknac na fotke, ktora chce sie usunac. Na dole zdjecia bedzie ikonka z opcjami - min. opcja kasownaia fotki
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Pomyślcie w końcu o praktycznych rozwiązaniach bo ja jestem tu ponad 10 lat i też nie wiem jak usunąć swoją fotkę. Każdej opcji szukam pół minuty. Szanujcie mój czas!
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Józek coś wie ale nie powie.
Chodziło o to że dawniej po wejściu na swój profil pod zdjęciem była opcja usuń. A teraz trzeba w coś kliknąć żeby opcje się ujawniły.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Witam serdecznie. Mam taki problem nie mogę wchodzić na profile innych osób i na swój na zdjęcia swoje.. Moze mi ktoś wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje? Dodam,ze korzystam z telefonu. Dziekuje z góry za pomoc :-D
Konto usunięte: Witam serdecznie. Mam taki problem nie mogę wchodzić na profile innych osób i na swój na zdjęcia swoje.. Moze mi ktoś wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje? Dodam,ze korzystam z telefonu. Dziekuje z góry za pomoc :-D
Hej, korzystasz z aplikacji czy przeglądarki w telefonie. Jaki to telefon/system? W przypadku androida i aplikacji czasem może tak się wywalić, wtedy pomoże odinstalowanie i ponowna instalacja. (Na win apka kuleje...)
W przypadku przeglądarki w telefonie warto wyczyścić historię podobnie jak na pc. Ewentualnie skorzystać z innej.