RocketBunnys13
RocketBunnys13
  1 marca 2016 (pierwszy post)

Witam mam problem z aktywacja gwiazdy a właściwie to z wysłaniem SMS. Nie przychodzi mi potwierdzenie o włączeniu gwiazdy pomimo wysłania nawet dwóch SMS

Xperia Z3/android 5.1.1

zyciewniepewnosci
zyciewniepewnosci
  1 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: mam problem z aktywacja gwiazdy

Jeśli wysłałeś SMS, aby wykupić dostęp do Klubu Gwiazd, i pomimo posiadania środków na koncie, nie zostałeś obciążony, skontaktuj się z operatorem swojej sieci komórkowej.
Podczas rozmowy, będziesz musiał podać pracownikowi infolinii kilka bardzo ważnych informacji:
- podaj nazwę usługi, którą chcesz aktywować (FOTKA SMS MT);
- przedstaw swój problem (wysłałeś SMSa i pomimo posiadania pieniążków na koncie, nie zostałeś obciążony);
- numer na jaki wysłałeś SMSa;
- treść SMSa, którego wysłałeś na wyżej wymieniony numer;
- data i godzina wysłania SMSa;
Numery infolinii, do działu obsługi klienta poszczególnych operatorów sieci komórkowych:
T-mobile: 602 900 000
Orange: 510 100 100
Plus: 601 102 601
Play: 790 500 500
RocketBunnys13
RocketBunnys13
  1 marca 2016

Wydaje mi się że takie coś powinno być załatwiane po stronie teamu fotki a nie mojej skoro to ja oczekuję usługi. No nic zostanę bez gwiazdy ;)

BarackObama
BarackObama
  1 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Wydaje mi się że takie coś powinno być załatwiane po stronie teamu fotki a nie mojej skoro to ja oczekuję usługi. No nic zostanę bez gwiazdy

Pisz Odrazu tutaj :) http://fotka.com/kontakt Tutaj udziela ci informacji
zyciewniepewnosci
zyciewniepewnosci
  1 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Wydaje mi się że takie coś powinno być załatwiane po stronie teamu fotki

A od kiedy To FT to operator sieci komórkowej ?
BarackObama
BarackObama
  1 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: A od kiedy To FT to operator sieci komórkowej ?

Gdy mu pobrano z Konta to odrazu sie pisze do FT a nie do operatora sieci Czasem Pomyśl .. Gdy Przy wyslaniu by sie pokazał bład to wtedy sie dzwoni do biura obsługi Jeśli nie wiesz to nie udzielaj takich informacji
Doublepin
Doublepin
  1 marca 2016

Zmiana konta pomogła. Aktualnie poprzednie konto jest w trakcie usuwania. Na nowym bezproblemowo udało się aktywować gwiazdę. Dziękuję wszystkim za pomoc :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.