BarackObama
BarackObama
  29 lutego 2016 (pierwszy post)

Dlaczego Facet facetowi moze dac na tak ze mu sie podoba ? :lol: chyba coś nie tak z tym kolo

Shaitan
Shaitan
  29 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego Facet facetowi moze dac na tak ze mu sie podoba ?

A to nie wiesz, że istnieje coś takiego jak homoseksualizm? Poza tym całe to ocenianie to przede wszystkim ZABAWA.
BarackObama
BarackObama
  29 lutego 2016
Shaitan
Shaitan: Poza tym całe to ocenianie to przede wszystkim ZABAWA

zabawa jest wtedy gdy kobieta daje na ciebie tak .. A Nie Facet :lol: Chyba temu Kolesiowi sie pomyliły Portale :lol: Bo to nie Portal dla Geji !!!
GorszySort
GorszySort
  29 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo to nie Portal dla Geji !!!

Wydaje mi się, że w Regulaminie nie ma wzmianki o tym, że geje nie mogą zakładać tutaj konta. Tak samo mogą mieć tutaj konto jak less, murzyni, Azjaci i Żydzi.
Spaks
Spaks
  29 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba temu Kolesiowi sie pomyliły Portale Bo to nie Portal dla Geji !!!
Nic się mu nie pomyliło :- : ustaw sobie http://fotka.com/online/mezczyzni,18-32,wszystkie,wszystkie,wszystkie lub
http://fotka.com/online/kobiety,18-32,wszystkie,wszystkie,wszystkie tak jak po niżej d83ddc47
Shaitan
Shaitan: A to nie wiesz, że istnieje coś takiego jak homoseksualizm?

teraz możesz głosy dodawać chłopakowi czy dziewczynie :0
AlwaysTheSun
AlwaysTheSun
  29 lutego 2016
d83dde02 buahhaha
Paffeuu
Paffeuu
  1 marca 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: A to nie wiesz, że istnieje coś takiego jak homoseksualizm? Poza tym całe to ocenianie to przede wszystkim ZABAWA.

Padłem i nie wstanę xDDDDDDD
Nowa nazwa przed głównym członem na szyldzie firmowym - Fotka przyjacielem Homoseksualistów.
I wycieczka do centrum światowych organizacji rozpoczęta.

Niech żyje fotka.com d83dde02

Propagowanie homoseksualizmu, gratulacje xD
Avatar użytkownika Joker2183Joker2183
Reputacja: 19 | BluzgometrTM: 977
Joker2183
  4 marca 2016
Shaitan
Shaitan: BarackObama:Dlaczego Facet facetowi moze dac na tak ze mu sie podoba ? A to nie wiesz, że istnieje coś takiego jak homoseksualizm? Poza tym całe to ocenianie to przede wszystkim ZABAWA.

Ale skoro jest opcja dotycząca komentarzy "chcę otrzymywać tylko od płci przeciwnej" to nie powinna być opcja tak/nie chcę otrzymywać tylko od płci przeciwnej? Oraz "tak/nie" nie powinny móc wystawiać osoby bez zdjęcia.
Shaitan
Shaitan
  4 marca 2016
Joker2183
Joker2183: Ale skoro jest opcja dotycząca komentarzy "chcę otrzymywać tylko od płci przeciwnej" to nie powinna być opcja tak/nie chcę otrzymywać tylko od płci przeciwnej? Oraz "tak/nie" nie powinny móc wystawiać osoby bez zdjęcia.

Oczywiście, powinna być możliwość wyboru, ale skoro team zdecydował nawet blokadę tego głosowania wywalić to już na dodanie takiego wyboru bym nie liczył.
BoyEvil
BoyEvil
  4 marca 2016

Kilka lat temu ;) nie było tak/nie ;) no ale była ocenka 1-11 i w tam było takie coś jak ocenki od płci przeciwnej

BoyEvil
BoyEvil
  4 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: ocenki od płci przeciwnej

Block od osób tej samej płci
Paffeuu
Paffeuu
  4 marca 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Nie ma co porównywać systemu "1-11" do "tak i nie". Nie wiem skąd wam się to bierze xD

Moim zdaniem to czyste propagowanie homoseksualizmu (TROLLFACE) - no głupota, którą przydałoby się nareperować lub wrócić do
"1-11",. Moim zdaniem był to zajebisty system. Zwyczajnie FOTKOWY, a nie jakieś kopiowanie zagranicznych :superkupa:

Shaitan
Shaitan
  4 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem to czyste propagowanie homoseksualizmu

Aż chciałoby się rzec "oni się pukają w kakao, ale to ciebie dupa boli".
Nie przesadzajmy z tą homofobią, dla mnie też jest to poniekąd chore, ale "not my ass, not my problem". I nie wiem dlaczego miałaby mnie dupa boleć dlatego, że jeden drugiemu może dać jakieś śmieszne TAK na portaliku internetowym.
Paffeuu
Paffeuu
  4 marca 2016
Shaitan
Shaitan: Aż chciałoby się rzec "oni się pukają w kakao, ale to ciebie dupa boli". Nie przesadzajmy z tą homofobią, dla mnie też jest to poniekąd chore, ale "not my ass, not my problem". I nie wiem dlaczego miałaby mnie dupa boleć dlatego, że jeden drugiemu może dać jakieś śmieszne TAK na portaliku internetowym.

Czytaj żesz to całe chłopie ze zrozumieniem bo po lekku tracę wiarę w to, że w głowie masz mózg Boguś. No na prawdę xD...
Avatar użytkownika Joker2183Joker2183
Reputacja: 19 | BluzgometrTM: 977
Joker2183
  5 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: "1-11",. Moim zdaniem był to zajebisty system. Zwyczajnie FOTKOWY, a nie jakieś kopiowanie zagranicznych

Tez bym chciał powrotu ocen od 1-11 :(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.