zamiast pokazywania mi profili osob online to pokazuje osoby ktore ostatni raz logowaly sie kilka miesiecy temu lub miesiac temu
NIE DZIALA PRZEGLADANIE OSOB ONLINE strona 1 z 2
Spróbuj proszę zmienić kryteria wyszukiwania w filtrze
Pracujemy nad poprawieniem skryptów odpowiedzialnych za losowanie osób tak aby nie wyskakiwały osoby nie logujące się, ale na poprawkę trzeba zaczekać kilka dni.
Sprawdzilem to teraz i jeszcze na ta chwile nie dziala przegladanie osob online tylko pokazuje osoby nie logujace sie i zamiast wszystkie to pokazuje z najblizszych okolic
W poniedziałek / wtorek puścimy zmianę skryptu losującego osoby tak aby podpowiadać sooby z nieco dalszej okolicy, które są online / niedawno były online. W Twoim przypadku będą to osoby z Wrześni, Poznania i Łodzi zamiast dziewczyn z Konina, które nie logują się od dłuższego czasum (miesiąc i dłużej).
Rozumiem i troche nie rozumiem bo piszesz o zmianie skryptu losujacego i pokazujacego mi osoby z dalszej okolicy (akurat w wymienionym tym konkretnym Ciebie przypadku to jest odleglosc ponad 100km) a przeciez do tej pory bylo tak ze przegladajac osoby online pokazywalo mi osoby z calej Polski i zagranicy wiec mam rozumiem ze ten skrypt ograniczy sie tylko do tej odleglosci?