wojtek25w
wojtek25w
  4 stycznia 2016 (pierwszy post)

Dwa pytania w sprawie aplikacji Fotka Mobile.

1. Czy da się zmienić za pomocą aplikacji adres e-mail na aktywnym koncie? Jeśli tak to jak? :D
2. Czy da się połączyć Facebooka i Fotkę za pomocą aplikacji na aktywnym już koncie? Jeśli tak to jak? :)

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  4 stycznia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Dwa pytania w sprawie aplikacji Fotka Mobile.

Nie. obydwie opcje - zmiany adresu e-mail oraz połączenia z fb da się ogarnąć z poziomu telefonu, ale wchodząc na portal poprzez przeglądarkę: menu/ustawienia.

:-)
wojtek25w
wojtek25w
  6 stycznia 2016

no faktycznie na to nie wpadłem :D Bardzo dziękuję za informacje.
Jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa odnośnie opcji: Połącz z Facebook.

1. Jeśli konto na fotce jest na innym adresie e-mail niż to na Facebook to nie da się połączyć tych kont?
2. Ta sama sytuacja co w punkcie pierwszym tylko zamiast loginu numer telefonu.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  7 stycznia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jeśli konto na fotce jest na innym adresie e-mail niż to na Facebook to nie da się połączyć tych kont?

Nie ma to znaczenia że jest inny, po prostu fotka zostanie dodana do zakładki aplikacji na fb i możesz się tu i tu logować.
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Ta sama sytuacja co w punkcie pierwszym tylko zamiast loginu numer telefonu.

Nie ma to znaczenia, na fotce nie ma możliwości logowania się numerem, a będziesz używał opcji logowania przez fb to tam możesz użyć numer i zaloguje.

Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi.

PS tak głupota łączyć konta, skusiłem się tylko na to, na dodatkowym koncie i nie ma możliwości skasowania tego na fotce, a co pobrali to nie wiem...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
wojtek25w
wojtek25w
  7 stycznia 2016

gregbond no właśnie tak to nie działa jak opisałeś.
Konta da się połączyć FB i Fotka z różnymi mailami.
Ale logowanie nie działa. Przenosi do rejestracji.

gregbond
  7 stycznia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale logowanie nie działa. Przenosi do rejestracji.

Powinno działać, gdzie próbujesz się zalogować na aplikacji fotka?
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
wojtek25w
wojtek25w
  7 stycznia 2016

Na aplikacji i na stronie nie ma znaczenia tu i tu przenosi do rejestracji.

gregbond
  7 stycznia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Konta da się połączyć FB i Fotka z różnymi mailami. Ale logowanie nie działa. Przenosi do rejestracji.

Zmieniłem email na fotce na inny i bez problemu mnie zalogowało.
Może sprawdź w ustawieniach konta na fotce i fb czy masz rzeczywiście połączone.

Jak będziesz miał dalej problem z logowaniem, to zgłoś fotce na kontakt http://www.fotka.pl/kontakt#formularz :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.