zdzichuvip
zdzichuvip
  30 grudnia 2015 (pierwszy post)

Wam też blokują konto pod pretekstem spamu,chodzi mi o wysyłanie wiadomości,zapłac człowieku a tu ci rece zwiążą,sa tacy jeszcze inni?

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  30 grudnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 5118

Temat stary jak świat ale może warto przypomnieć - jeśli nie ma się wykupionej usługi premium (tzw. gwiazdy) ma się możliwość rozpoczęcia jednej konwersacji/24h. Gdy ma się wykupioną wspomnianą usługę limit rozpoczętych konwersacji wynosi 100 dziennie. Jak łatwo policzyć daje to rozpoczęcie konwersacji co 14,4 minuty (jeśli ktoś siedziałby całą dobę). Zakładając nawet, że tak jak moderatorzy, ktoś siedziałby nawet 8 godzin to daje rozpoczęcie konwersacji co niemal 5 minut - jeśli ktoś chce mi powiedzieć że co 5 minut pisze indywidualną, personalizowaną wiadomość rozpoczynającą konwersację to chyba się posikam ze śmiechu. Po twoich komentarzach do zdjęć, które w 99% są takie same (ten jeden procent to wyłącznie odmiana słowa które w nich piszesz) wnoszę, że twoje wiadomości są na zasadzie kopiuj wklej typu:

"masz bardzo piekne oczy i czarujace spojrzenie.... jestes prawdziwa ksiezniczka wschodow i zachodow slonca... a z Twoja uroda moze konkurowac jedynie kropla porannej rosy... bedzie mi szalenie milo jezeli zechcesz odpisac"

lub

"hej, jestem przystojny i mam duzy sprzet.. i jesli chcesz to moge za darmo nie wymagajac nic w zamian od Ciebie pokazac sie w kamerce i pokazac co nieco wiecej ?;) - wiec nic nie ryzykujesz :)"

na jednej ze swoich grup mam kilkaset takich tekstów od "uroczo" poprzez "czy niebo płakało jak spadłaś z niego" po "chętnie wykonam twoje rozkazy, będę psem" itd.

A teraz hicior:
"cześć. Mam pytanie, i proszę o poważne jego potraktowanie i naprawde szczerą odpowiedź. Jestem osobą uległą, lubiącą być w każdy sposób poniżany przez dziewczyny. Stąd moje pytanie czy nie chciałybyście z koleżankami oderwać się na chwilkę od codziennej rzeczywistości i dać mi szanse być przez jakąś godzinkę być waszym sługą. Jak trzeba zapłacę za to (nie małe pieniądze) wszędzie dojadę, nie ma problemu, zawsze jest śmiesznie, nic nie ryzykujecie, pieniążki mogę w części przelać na konto. Ogólnie staram się robić wszystko na co maja ochotę dziewczyny. Jako przykład mogę podać ze raz byłem u kilku dziewczyn kazały mi lizać buty, plując przy tym na nie, potem mnie pokopały i kazały tańczyć i udawać głupiego. inne obrały punkty na mojej twarzy i pluły do celu, inne wsadziły lejek do ust zakryły oczy i kiepowały i pluły do ust. inne chcą żebym je rozśmieszał, inne żebym udawał różne zwierzęta. Najważniejsze, że ja jestem w stanie się do każdego spotkania dostosować. Naprawdę warto spróbować nie ma w tym nic złego. Bardzo proszę dajcie mi szansę"

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

EwelinaMlodystach
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
EwelinaMlodystach
  31 grudnia 2015

Jak odblokować dana osobe

Ewelina

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  1 stycznia 2016
EwelinaMlodystach
EwelinaMlodystach: Jak odblokować dana osobe
Chyba ci się wątki pomyliły bo piszesz nie na temat

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  2 stycznia 2016
woland
woland: Chyba ci się wątki pomyliły bo piszesz nie na temat

Czasem, jak czytam posty załącza mi się pewien szatański d83dde02 tryb, no ale... Pomóżmy ^^:

EwelinaMlodystach
EwelinaMlodystach: Jak odblokować dana osobe

Przed zadaniem pytania warto przejrzeć wątki w danym dziale, przynajmniej 1 i 2 stronę. Proszę bardzo:
http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1184912,usuniecie_osob
http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1184731,jak_usunac_kogos_z_c
d83dde0c
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.