Mam pytanie
Czasami w tak/nie pojawiają się osoby na które nie chciałbym oddać głosu. da się je jakoś pominąć nie podejmując decyzji?
TAK/NIE
Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale mam problem z lokalizacją w "Tak/nie". Znajduję się obecnie w Warszawie (tak samo jak mam podane w profilu), a wyskakują mi cały czas ludzie z województwa łódzkiego i okolic. Próbowałem wszystkiego, zmieniałem województwa, wiek itp. (Nadmienię, że mam lokalizację włączoną i w innych apkach prawidłowo działa) No i wiek się zmieniał, a region nie. Dotyczy to korzystania z telefonu (strona i aplikacja), bo na komputerze dawno nie byłem, więc nie pamiętam. Jedynie w tej kwestii mogę coś zmienić będąc na stronie mobilnej, mam wtedy do wyboru opcję "Wszyscy", albo "Polesie i okolice". Proszę o pomoc.
hej. Mam pytanie. Jak zablokować opcję oddawania decyzji na moim profilu? Weszlam w ustawienia/funkcje specjalne i tam zablokowalam ale i tak dalej moge otrzymywac głosy. Prosze o podpowiedz ;)
Pozdrawiam
Można wyłączyć jedynie głosowanie bezpośrednio na profilu zaś z funkcji tak/nie na stronie głównej nadal będziesz otrzymywać głosy.