bykus88
bykus88
  27 grudnia 2015 (pierwszy post)

Siema.

Chyba coś szwankuje Wam informacja o aktywnosci danych osób. Piszę z laską na prywatnych, po czym widzę "ostatnio online 20 min temu" jednak dalej piszę z nią normalnie i wszystko dochodzi. Sama nie ma kropki niebieskiej przy sobie, jedynie opis (ostatnio online) a na jej profilu tak samo, brak aktywnosci mimo że ta osoba jest.

Mija godzina, mnie na fotce nie ma, patrzę ze znajomej tez nie ma (na profilu informacja była 2h temu) więc się nie loguje a okazuje się ze wiadomosc wysłała 10 min temu i czeka na mnie...

Psyko
Psyko
  27 grudnia 2015

to ie żadne błędy prz wylogowani czas niebieskiej kulki jest widoczny do 30 min :)

Konto usunięte
Konto usunięte: więc się nie loguje a okazuje się ze wiadomosc wysłała 10 min temu i czeka na mnie...

po twoim wylogowaniu pw mogło dość tak jaka pisałem wcześniej :)
bykus88
bykus88
  27 grudnia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Nie chodzi o to.

Chodzi że osoba Była ONLINE bo z nią non stop pisałem. A na chacie (prywatne wiadomosci) po lewej stronie nie było kropki a nad chatem było napisane (Rozmowa z xxxx, ostatnio online 25 min temu).

Problem w tym że ona CIĄGLE BYŁA ONLINE. Bo skoro ja wysyłałem wiadomości a ona od razu je odczytywała i odpisywała to jak mogła być OFFLINE?

I taka sama sytuacja była później, ja wyszedłem, ona jak widać została. Na jej profilu widniało "Była online 2 godziny temu", dajmy na to była 16:00 więc była o 14:00, a wiadomość od niej dostałem o 15:50 mimo że widniała dalej jako NIEZALOGOWANA. Poźniej normalnie z nią pisałem i dalej miała status "zalogowana xx godzin temu" mimo że ciągle była na stronie.

Informacja (ostatnie logowanie Wczoraj o 22:02) a ja logując się po północy dostaje od niej wiadomość o 23:40.

Avatar użytkownika BartekI987BartekI987
Reputacja: -105 | BluzgometrTM: 39
BartekI987
  2 stycznia 2016

Potwierdzam, sam spotkałem sie wielokrotnie z sytuacją w której pisałem z osobą, ktora wg fotki była offline. Ostatnio napisałem do dziewczyny ktora byla online, a po kilku minutach niebieska kropka znikneła i pojawila sie informacja, ze byla online w listopadzie... Tak więc na te kropki przy nazwie użytkownika trzeba patrzec z przymrożeniem oka.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.