Ja bym się zastanowił nad tym regulaminem, forum fotograficznie nie żyje bo wszystko jest blokowane :)
lista tematów
regulami :D
Konto usunięte: Ja bym się zastanowił nad tym regulaminem, forum fotograficznie nie żyje bo wszystko jest blokowane :)
Pokaż jakiś przykładowy temat, gdzie chciałbyś się wypowiedzieć, a jest zamknięty.
Forum ogólnie umiera, a najbardziej właśnie tego typu działy tematyczne, po prostu mało użytkowników pisze bo zresztą skąd mają się dowiedzieć, są zbyt leniwi żeby klikać na belce i jeszcze szukać ciekawy temat... Tu masz przykładowy temat http://www.fotka.pl/forum/fotografia/23315,Zarobek_na_zdjeciach gdzie mogłeś zabrać głos... parę jeszcze dni i sam się zamknie, oczywiście tak ma być według FT nie widzą w tym problem:(
W ogóle przydałby się zmiany, niech wywrócą to forum i zrobią bardziej przyciągające użytkowników, niech reklamują ciekawe tematy albo niech usuną po problemie, nie długo to tylko weterani i napaleńcy będą się udzielać...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Konto usunięte: Ja bym się zastanowił nad tym regulaminem, forum fotograficznie nie żyje bo wszystko jest blokowane :)
Regulamin jest w miarę ok, inna kwestia to niewłaściwa interpretacja jego wytycznych.
Tematów może zbyt wiele zamkniętych, ale z uwagi na robienie z działu słupa ogłoszeń to i nie dziwię się że pada.
Naturalna kolej rzeczy, znudzenie, brak pomysłu, a może opieszałość jest tego przyczyną. Myślę, że wszystko po trochu.
gregbond: W ogóle przydałby się zmiany, niech wywrócą to forum i zrobią bardziej przyciągające użytkowników, niech reklamują ciekawe tematy albo niech usuną po problemie, nie długo to tylko weterani i napaleńcy będą się udzielać...
Podaj pomysł zmiany, nawet w Pomysłomacie