zdjęcia w serwisie strona 1 z 2
Zdjęcia wgrywane na profil mają przedstawiać użytkownika z wyraźnie widoczną twarzą.
Dopuszczalne jest wgrywanie innych fotek np. swojego zwierzaka, pod warunkiem, że sa to zdjęcia własnego autorstwa i nie są ustawione jako zdjęcie główne.
Więcej szczegółów na ten temat znajduje się w regulaminie serwisu
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dlatego, że Fotka to portal społecznościowy służący poznawaniu ludzi, a nie hosting do powielania obrazków z google ;)
Od dłuższego czasu przewijam zakładkę Nowe i 70% zdjęć to reklamy smartfonów w lustrach. Zero duszy, zero pasji, zero zainteresowań...
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Jeśli masz w albumie głównym jedno zdjęcie wyraźnie widocznej twarzy możesz wrzucić również tysiące zdjęć kolczug, krajobrazów, kotków czy innych obiektów, które sfotografowałeś. Oczywiście z podziałem na albumy było to łatwiejsze i nadal postuluję o przywrócenie tego, niemniej i bez nich nikt nie zabrania dzielenia się pasją.
Ok, to nie zrozumiałem poprzedniego przekazu i wydawało mi się, że w albumie "Ja", czyli obecnie jedynym dla nowych kont, mogą być tylko facjaty (mi np. wielokrotnie wyrzucali stamtąd zdjęcia, na których byłem choćby częściowo, aż w końcu dałem za wygraną).
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Shaitan jestes w bledzie fotka to nie protal spolecznosciowy kiedys o tym bylo ze zmienili typ portallu ze wzgledu na to ze nie chcieli z fb rywalizowac ktory jest zaspamiony juz ajkami itp
Czytałem pewien wywiad z Rafałem Agnieszczakiem - założycielem fotki, w którym wspominał, że nie ma zamiaru konkurować z facebookiem gdyż są to zupełnie inne serwisy, fotka służy poznawaniu ludzi a facebook służy utrzymywaniu kontaktu z ludźmi, których już się zna. I ja się z tą wypowiedzią zgadzam, co nie zmienia faktu, że oba te serwisy są serwisami społecznościowymi a nie jakimiś hostingami obrazków ;)
Mam problem. Zalozylem sobie dzisiaj konto. I mi samoczynnie albo ja gdzies przegapilem opcje ustawienia plci. ustawilo plec żenska. Jak to moge zmienic
Napisz na helpdesk http://www.fotka.pl/wiadomosci/talk/FotkaTeam