Witam jak mozna zostać moderatorem dzieki za info?
lista tematów
Jak zostac moderatorem? strona 2 z 3
Shaitan: Od twojej wiary w takie spiski bardziej żałosna jest już tylko wiara w boga ;) Niestety mamy wolność wyznania i musimy tolerować każdą wiarę.
czyżbyś dostał pomieszania zmysłów? czemu czepiasz się mojej wiary? co ona ma wspólnego z ch...nią jaka tutaj panuje z waszym udziałem? no co?? my piszemy o zachowaniu konkretnego moderatora wobec innych użytkowników. Twoja dygresja od tematu jest doprawdy poniżej jakiejkolwiek krytyki, bo wiesz o co i kogo chodzi, a o wierze to możemy podyskutować na hyde. co masz zamiar z tym zrobić??mnie interesuja konkrety a nie gówniane Twoje tłumaczenia i kolejne ataki.
Konto usunięte: Twoja dygresja od tematu jest doprawdy poniżej jakiejkolwiek krytyki, bo wiesz o co i kogo chodzi
Dokładnie wiem o co i kogo ci chodzi, ale nie będę ci miliard razy tłumaczył, że ta twoja teoria ma z prawdą tyle wspólnego co ja z księdzem. Chcesz sobie w to wierzyć - twoja sprawa, ale mogłabyś przestać usiłować wcisnąć innym tą swoją "prawdę o moderatorach" bo odnoszę wrażenie, że masz taką misję, niczym islamista zakładający na siebie bombę i wysadzający się w jakimś publicznym miejscu, to już nawet nie jest zwykłe gadanie głupot a zakrawa na fanatyzm ;)
Konkrety Shaitan, konkrety. Mnie głodne kawałki które próbujesz tu wszystkim wcisnąć nie interesują.
No i oczywiście musisz to zrobić za free. Na upojną noc nie licz i na dedyki na cyckach też nie. interesują mnie decyzje odnośnie rażącego zachowania moderatorki wobec innych użytkowników, bo z kim Ty sypiasz, to mam tam i z powrotem, ale reszta to już mój interes. Żebyśmy się dobrze zrozumieli:)