Witam mam maly problem. Mianowicie mam zaznaczony region swoj czyli podlasie i biore opcje wyszukaj i wyszukuje ale niestety nie osoby z podlasia tylko z calej polski. Dlaczego tak sie dzieje. Cos jeszvze powinienem zmienic w ustawieniach?
lista tematów
problem z opcja wyszukiwania ludzi
Witam mam problem z ustawieniem na fotce w okienku serce i kto odwiedzal moj profil mezczyzn wyswietlaja mi sie kobiety mimo iz ustawiam mezczyzn prosze o pomoc
Czyli tutaj http://www.fotka.pl/glosy/connection oj nie wiem jaki to będzie powód tego skontaktuj się z działem Helpdesk poprzez formularz kontaktowy www.fotka.pl/kontakt#formularz
oj Magda pouczasz a same nie czytasz z zrozumieniem:)
Nie pouczam, a próbuję dojść o co może chodzić. Mogłam źle zrozumieć lub pan.
Proszę nie pisz do mnie po imieniu.
P.S. W okienku serca jak już nie oznacza się płci odwiedzających i jakbyś nie zauważył userka niE posiada gwiazdy. Może jej chodzić również o podgląd avatarów, które wizualnie czasem mylą.
Także stopuj.
Informacyjnie: proszę o podawanie w tematach z jakiej opcji Fotki się korzysta: Aplikacji (tel./tab.), przeglądarki w telefonie/tablecie (rwd) czy z pc/komputera. To ułatwia zrozumienie problemu i przyspiesza pomoc.
W tym przypadku chodzi o wersję RWD: Magnes (serduszko wspomniane przez userkę), zakładkę "Najnowsze". Sprawa omawiana na pw z userką.