Wy też tak macie, że nie pokazuje wam żadnych zdjęć ani danych na swoim i innych profilach? Tak, że wszędzie jest, że aktywność od 1 października 2009?
lista tematów
Awaria na fotce?
Konto usunięte: Wy też tak macie, że nie pokazuje wam żadnych zdjęć ani danych na swoim i innych profilach? Tak, że wszędzie jest, że aktywność od 1 października 2009?
Powinieneś wyczyścić historię oraz ciasteczka z przeglądarki i poprosić kogoś z FP o odświeżenie profilu : www.fotka.pl/przyjaciele#fotka_przyjaciele , oczywiście opisując mu/jej problem na pw ;>.
Sama jestem ciekawa o co tu biega i fajnie by było, jakby założyciel wątku zapodał info o tym co mu pomogło, niemniej:
Zastosuj się do rad powyżej Twojego wątku, jeżeli nic nie pomoże napisz tu: http://www.fotka.pl/kontakt#formularz ;>.
Na innej przeglądarce działa.. Na Mozilla przestało z dnia na dzień.. jak widać nie tylko u mnie. Ale to nie może być zbieg okoliczności ani wina ciasteczek czy historii. Ale dziękuję za podpowiedź
Toć na Mozilli ostatnio więcej problemów, jak wygody użytkowania...
A jednak :P . W kilku przypadkach zgłoszenia problemu na pw to pomogło i tym się sugerowałam :-).