MUGSY
MUGSY
  13 lipca 2015 (pierwszy post)

Oto jak Fotka.pl łamie Polskie Prawo i okrada nasze Państwo z podatków a nikt nic z tym nie robi.
Otóż jest Fotka Team i Fotka Przyjaciele, Ci z Fotka Team pracują tu legalnie, płacąc podatki itd.. (jest to zaledwie kilka osób) natomiast Fotka Przyjaciele wykonując tutaj tą samą pracę, pracują za darmo na czarno, pracują tutaj bez wynagrodzenia, tym samym dają możliwość redukcji etatów przez właścicieli portalu, którzy mając pracowników pracujących za darmo nie muszą zatrudniać osób które uczciwie by pracowały płacąc podatki. To jest okradanie Państwa

MUGSY
MUGSY
  13 lipca 2015

ZŁODZIEJE, PŁAĆCIE PODATKI ZA PRACUJĄCYCH TU FOTKA PRZYJACIÓŁ. ZAREJESTRUJCIE ICH JAKO PRACOWNIKÓW BO POPEŁNIACIE PRZESTĘPSTWO SKARBOWE

Shaitan
Shaitan
  13 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: PŁAĆCIE PODATKI ZA PRACUJĄCYCH TU FOTKA PRZYJACIÓŁ. ZAREJESTRUJCIE ICH JAKO PRACOWNIKÓW

Jestem za, z chęcią będę pobierał za to wypłatę, ale:
Konto usunięte
Konto usunięte: POPEŁNIACIE PRZESTĘPSTWO SKARBOWE

Już nie wiem czy czytając te bzdury mam płakać czy się śmiać. Odpuść sobie chłopie tą błazenadę i chociaż najpierw zapoznaj się z tematem, o którym chcesz pisać, bo to już nie jest ani straszne, ani śmieszne ani nawet zabawne, jest po prostu głupie.
SZAMBONUREK
wpis jest ukryty
MartaKilichowska
wpis jest ukryty
OTGenasis
wpis jest ukryty
MUGSY
wpis jest ukryty
OTGenasis
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.