Oto jak Fotka.pl łamie Polskie Prawo i okrada nasze Państwo z podatków a nikt nic z tym nie robi.
Otóż jest Fotka Team i Fotka Przyjaciele, Ci z Fotka Team pracują tu legalnie, płacąc podatki itd.. (jest to zaledwie kilka osób) natomiast Fotka Przyjaciele wykonując tutaj tą samą pracę, pracują za darmo na czarno, pracują tutaj bez wynagrodzenia, tym samym dają możliwość redukcji etatów przez właścicieli portalu, którzy mając pracowników pracujących za darmo nie muszą zatrudniać osób które uczciwie by pracowały płacąc podatki. To jest okradanie Państwa
lista tematów
ZŁODZIEJE CO OKRADAJĄ PAŃSTWO
ZŁODZIEJE, PŁAĆCIE PODATKI ZA PRACUJĄCYCH TU FOTKA PRZYJACIÓŁ. ZAREJESTRUJCIE ICH JAKO PRACOWNIKÓW BO POPEŁNIACIE PRZESTĘPSTWO SKARBOWE
Konto usunięte: PŁAĆCIE PODATKI ZA PRACUJĄCYCH TU FOTKA PRZYJACIÓŁ. ZAREJESTRUJCIE ICH JAKO PRACOWNIKÓW
Jestem za, z chęcią będę pobierał za to wypłatę, ale:
Już nie wiem czy czytając te bzdury mam płakać czy się śmiać. Odpuść sobie chłopie tą błazenadę i chociaż najpierw zapoznaj się z tematem, o którym chcesz pisać, bo to już nie jest ani straszne, ani śmieszne ani nawet zabawne, jest po prostu głupie.