lista tematów
Fotka team
Wchodząc w Twój profil zauważyłam i domyślam się o co chodzi, jednak nie w mojej gestii leży wytłumaczenie Ci tego. Tutaj powinieneś w zrozumiały sposób opisać o co Ci chodzi, ale najlepiej zrobisz kierując wiadomość do MG Czatu, ewentualnie na Kontakt. Nerwy, bluzgi i obrażanie więcej zaszkodzi niż pomoże ;-).
P.S. Post został ukryty, wyjaśnienie otrzymałeś już na pw ;-).
dlaczego nie moge kupic gwiazdy jezeli mam 20 zł na koncie? wyskakuje ze mam aktywna subskrypcje fotka a gwiazdy nie mam
Dziwne że jeśli potrzebna jest pomoc wgl nie idzie się z nimi skontaktować a jeśli chodzi o karę bana blokadę itp to od razu lecą jak trynkiweicz do dzieci -..^
Konto usunięte: dlaczego nie moge kupic gwiazdy jezeli mam 20 zł na koncie? wyskakuje ze mam aktywna subskrypcje fotka a gwiazdy nie mam
Opisz swój problem poprzez: http://www.fotka.pl/kontakt#formularz ;-).
Bardzo mi przykro Bartku, ale na któreś z dziesiątek twoich lewych kont pisałem ci ostrzeżenie, że tak będzie skutkować notoryczne łamanie regulaminu (lewe konta, ubliżanie) a skoro robisz to dalej i dostając bana również nam ubliżasz, masz totalnie w nosie wszelkie panujące tu zasady (o czym świadczy też i ten wulgarny temat) to żegnasz się z kolejnym kontem, nie ma taryfy ulgowej. Zacznij się zachowywać kulturalnie to ani blokad ani banów nie będzie.