Czy by dostać tu moderatora trzeba mieć serduszko z Użytkownikiem Shaitan? Już druga po esquilo która w ten sposób otrzymuje tu uprawnienia, ciekawe która następna dzięki wirtualnej miłości z tym użytkownikiem otrzyma dalej uprawnienia na tym portalu. To jest skandal
lista tematów
Rekrutacja nowych FP strona 1 z 2
Illuminati: Czy by dostać tu moderatora trzeba mieć serduszko z Użytkownikiem Shaitan? Już druga po esquilo która w ten sposób otrzymuje tu uprawnienia, ciekawe która następna dzięki wirtualnej miłości z tym użytkownikiem otrzyma dalej uprawnienia na tym portalu. To jest skanda
Uprawnienia nadawane są przeze mnie i zapewniam, że Shaitan nie ma z tym nic wspólnego. :)
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
Czekamy na następną w serduszku z nim, której dacie moda Znajdz sobie realnie kobietę a nie bajerujesz panny na moda XD
Illuminati: a tak na poważnie to napisałem prawdę, bo wiem że esquilo jak i nowa mod bezskutecznie starały się o moda i dopiero serduszko z Tobą im go zapewniło.
No no, bo ja tak naprawdę jestem właścicielem tego portalu i sam dobieram wszelkich moderatorów :D
Kiedyś myślałem, że ty tylko trollujesz ale teraz widzę, że ty to wszystko piszesz serio :D
Myślę, że tutaj nie ma nawet o czym dyskutować to decyzja z góry a nie osoby, ktora tak sobie chce dac komus to da.
Shaitan nie ma nic wspolnego z tym Kogo wybiera Siobhan, to jest jej wybór i lepiej się dostosować
Skoro ją wybrała to miała swój powód, nie wgłębiaj się :)
kim jest ta AIeksandra?
nigdy wczesniej jej nie widziałem tu :O
zadnej wypowiedzi na forum, czacie czy cam nie widzialem, a ja przesiaduje tutaj długo i bym zauważył :O
zartowalem, witam cie Olu, słusznych banów i milego znoszenia takich postów