Witam dziś na moim profilu pewien chłopak zostawił komentarz który bardzo to mnie obraził zaznaczam nie znam go,
zgłosiłam jego profil jeden drugi a administracja nic w tym kierunku nie robi ,
hm czyli noża obrażać tu każdego i wypisywać komuś żę ma HIV jeśli się tej osoby nie zna?
Nie pisałam bym tego jeśli ta obraza była szczeniacka ale od razu pisać że ktoś ma HIV to lekka przeginka
lista tematów
Dla czego nie jest nic robione z osobami zgałanymi ??
Pisz bezpośrednio do kogoś tam
http://www.fotka.pl/przyjaciele
to szybciej rozpatrzą sprawę (bo przycisk zgłoś naruszenie.. jest w sumie zawodny i zbędny.. i mało brany pod uwagę).
...
A co do fejka..kto tam to wiem xD na 99% pachnie fejkiem.
Przepraszam w temacie błąd się wkradł miało być zgłaszanymi
To że mam konto jeden dzień nie znaczy że można mnie od razu obrażać
A do panów jak zakładaliście wasze konta też w pierwszym czy drugim dniu byli fejkiem ???
Każdy co założy konto to musi być od razu fejkiem kpina
Konto usunięte: Witam dziś na moim profilu pewien chłopak zostawił komentarz który bardzo to mnie obraził zaznaczam nie znam go,
zgłosiłam jego profil jeden drugi a administracja nic w tym kierunku nie robi ,
hm czyli można obrażać tu każdego i wypisywać komuś żę ma HIV jeśli się tej osoby nie zna?
Nie pisałam bym tego jeśli ta obraza była szczeniacka ale od razu pisać że ktoś ma HIV to lekka przeginka
Cześć,
Swoje zgłoszenie zawsze możesz ponowić, szczególnie kiedy zgłaszałaś kogoś/problem poprzez formularz kontaktowy - obowiązuje kolejność zgłoszeń, sądzę że podobnie jest ze zgłoszeniami poprzez button na profilu.
. I jak wspomniał kolega z postu powyżej: najlepiej sytuację zgłosić bezpośrednio na pw do któregoś z Fotka Przyjaciół.
Niezależnie od stażu obrażanie nie jest metodą na zaistnienie, słaba to też zaczepka. Recepta: reaguj lub ignoruj.
Konto usunięte: A do panów jak zakładaliście wasze konta też w pierwszym czy drugim dniu byli fejkiem ???
Każdy co założy konto to musi być od razu fejkiem kpina
Jeżeli nim nie jesteś po prostu uśmiechnij się.
Warto uzbroić się w cierpliwość i kapkę dystansu.
Pozdrawiam .