EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015 (pierwszy post)

Moje pytanie jest następujące, Jeśli zaznaczyłam już przy jakimś profilu NIE, dlaczego ta osoba za jakiś czas pojawia mi się ponownie i znowu mam wybór na TAK PODOBA MI SIĘ oraz NIE? Skoro już raz zaznaczyłam przy kimś NIE, dajecie mi przez to szanse na zmienienie zdania? Skoro wybrałam NIE to znaczy że NIE i zdania nie zmieniam. Dlaczego tak jest?

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego tak jest?

Bo tylko krowa nie zmienia poglądów :D Tak zostało to wymyślone i już ;)
PinaColadaDelux
PinaColadaDelux
  8 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro wybrałam NIE to znaczy że NIE i zdania nie zmieniam

Tak powinno być, ale cóż to Fotka ma inny plan.
juzpatrzeznieba
juzpatrzeznieba
  8 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Moje

jA JUŻ CI 1 RAZ DAŁEM NIE 2 RAZ NIE MAM MOŻLIWOŚCI DANIA NIE
a uwierz mi ponownie bbym ci chciał dać a tu taka wtopa
EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015

Czujesz się lepiej pisząc takie rzeczy? Ja mam możliwość ponownego dania NIE. Jeżeli Ci się nie podobam to po prostu dodaj mnie na czarną listę i nie będziesz mieć możliwości, na mnie patrzeć tak jak ja to robię. Każdy jeden potrafi obrażać przez internet. W ten sposób pokazujesz mi tylko jak nisko sięga Twój poziom. Jeżeli chcesz mnie obrazić, zapraszam na rozmowę w cztery oczy, ale podsumowując Twoje zachowanie, potrafisz upokarzać tylko w słowie pisanym. Bo w końcu teoretycznie nie ma z tego żadnych konsekwencji. No właśnie teoretycznie... W praktyce wygląda to zupełnie inaczej... Więc poczekaj chwilkę :) POZDRAWIAM GORĄCO

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czujesz się lepiej pisząc takie rzeczy? Ja mam możliwość ponownego dania NIE. Jeżeli Ci się nie podobam to po prostu dodaj mnie na czarną listę i nie będziesz mieć możliwości, na mnie patrzeć tak jak ja to robię. Każdy jeden potrafi obrażać przez internet. W ten sposób pokazujesz mi tylko jak nisko sięga Twój poziom. Jeżeli chcesz mnie obrazić, zapraszam na rozmowę w cztery oczy, ale podsumowując Twoje zachowanie, potrafisz upokarzać tylko w słowie pisanym. Bo w końcu teoretycznie nie ma z tego żadnych konsekwencji. No właśnie teoretycznie... W praktyce wygląda to zupełnie inaczej... Więc poczekaj chwilkę :) POZDRAWIAM GORĄCO

Ale gdzie ty tu widzisz jakiekolwiek obrażanie? Stwierdzenie, że się komuś nie podobasz nie jest obrazą, nie jest nią też przytoczenie znanego przysłowia dotyczącego zmiany zdania - poważnie go nie znasz? ;)
EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015

Dobrze załatwię to inaczej. Dziękuję. Miłego dnia

EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015

Zadałam tutaj pytanie tylko po to aby uzyskać odpowiedz a nie aby mnie obrażano :)

EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015

Jak widać nie jesteście osobami które mają kompetencje aby odpowiadać na pytania.

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 2720
Konto usunięte
Konto usunięte: Zadałam tutaj pytanie tylko po to aby uzyskać odpowiedz a nie aby mnie obrażano :)

Ale nikt cię nie obraża ;) Odpowiedź uzyskałaś, przytoczyłem przysłowie o krowie gdyż pomysłodawca umożliwienia ponownego oddania głosu po jakimś czasie myślał podobnie - ludzie zmieniają zdanie, więc zostało im to umożliwione również w funkcji głosowania, ot cała filozofia. Niepotrzebnie się tutaj oburzasz i wysyłasz bezpodstawne zgłoszenia o rzekomym obrażaniu ;)
EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015

Nie można było napisać takiej odpowiedzi odrazu?

EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015

Zajęłam się tym. Dziękuję. Koniec tematu.

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie można było napisać takiej odpowiedzi odrazu?

Można było, ale kto się spodziewał, że prosta odpowiedź zostanie uznana za obrazę. Zazwyczaj ludzie są w stanie zrozumieć krótkie i treściwe odpowiedzi, bez konieczności rozkładania ich na czynniki pierwsze ;)
EndorFina93
EndorFina93
  8 kwietnia 2015

wypowiedz "juzpatrzeznieba" wszystko mi wyjaśniła.

PinaColadaDelux
PinaColadaDelux
  8 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zadałam tutaj pytanie tylko po to aby uzyskać odpowiedz a nie aby mnie obrażano :)

Widocznie ktoś ma specyficzne poczucie humoru.

btw.
Mi ktoś dla psikusa usunął tło z profilu za wypowiedź zapewne w tym temacie (za własne negatywne zdanie).. bo niby nieregulaminowe tło było :x przypadek nie sądzę.

"Otrzymujesz blokadę na ustawianie tła profilu. 4 Koniec blokady 2015-04-09 16:19."

Fotka pełna cenzury, specyficzny nadzór jest tutaj i moderacja, nie dziwota, że userów ubywa tu szybciej niż trampków na promocji w Biedronce, jak tu taki rygor do 'granic absurdu' i wszystkie fajne funkcje zabierane lub marginalizowane.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.