Hejka,
W dniu dzisiejszym udostępniamy Wam nowy profil do testów na http://nowa.fotka.pl/ Nie jest to jeszcze finalna wersja, więc bardzo możliwe, że podczas testów wyjdą błędy, prosimy o zgłaszanie ich w tym temacie. :)
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu,
Marta,
Fotka.Team
Nowy profil strona 9 z 11
Widzę, że dalej nic nie rozumiesz jestem tu na fotce znacznie dłużej niż ty wiec te zaproszenia się skumulowały pewnie niektóre są bardzo stare i nie mogę ich anulować nikt nie wysyła 100 zaproszeń naraz no chyba, że taki geniusz jak ty jakoś nie chce mi się wieżyc, że pisałeś z każdą z tych osób nie wiem, jaką pełnisz tu funkcje, ale wiem, że nie z tobą chciałem prowadzić dyskusje na temat nieudanych zmian na fotce ktoś, kto pisze cytuje twoje słowa, (że dla świętego spokoju mogliby wam dodać jakąś rozwijaną listę wszystkich zaproszeń) w moich oczach nie jest członkiem społeczności fotki i nie powinien się wcale wypowiadać
Widzę że nawet do głowy ci nie przyszło że cześć moich zaproszeń może być wysłanych dawno temu i te osoby mogły już dawno usunąć konto albo na nie się nie logują więc jak mają je przyjąć albo odrzucić:)
To weź je wszystkie po kolei anuluj, a potem zaproś ponownie te kilkanaście aktywnych osób - taki to problem? Zajmie ci to może ze 3 minuty?
Wnioskujesz tak po dacie założenia mojego konta? Zatem jesteś w błędzie, bo nie jest to moje pierwsze konto, tak czy inaczej tego typu licytacje nie mają sensu a po ilości twoich postów mógłbym wywnioskować, że to ty jesteś tu całkiem nowy i chyba nawet niezbyt się to mija z prawdą, gdyż:
Do wypowiadania się na forum mam takie samo prawo jak ty oraz każdy inny użytkownik tego portalu, do tego właśnie służy forum.
Dziwne, że będąc tu tyle lat nie wiesz co oznacza znaczek przy moim loginie ;)
Twój znaczek nic nie znaczy, bo nie pomagasz a tylko zniechęcasz krytykujesz i się naśmiewasz z użytkowników pomijasz cześć moich wypowiedzi o twoim traktowaniu użytkowników rozwijasz niepotrzebnie temat mojego pierwszego postu, w którym zwracam uwagę na błędne usługi fotki, choć wiesz, że nic nie możesz zmienić, ale lubisz się wypowiadać w każdej kwestii.
Nie chce mi się dalej tego rozwijać, bo niema sensu i tak nic tu nie można zmienić więc bądź dalej pomocny dla użytkowników w formie, jakiej to robisz obecnie powodzenia.
Dzięki takim ludziom jak ty tam mało użytkowników chce się wypowiadać i o cokolwiek spytać na forum.
Mylisz kolego pojęcie pomocy w rozwiązywaniu faktycznych problemów z wyrażaniem własnej opinii na dany temat ;) Pomoc użytkownikom nie jest równoznaczna z koniecznością bezmyślnego popierania ich wypowiedzi - i to działa też w drugą stronę, bycie moderatorem nie zobowiązuje mnie do bezmyślnego popierania każdej zmiany, w obu przypadkach mamy prawo wyrazić swoje zdanie na jakiś temat, czy się ono komuś spodoba, czy nie. Twój problem z listą zaproszeń WEDŁUG MNIE stworzyłeś sobie sam i tak też to skomentowałem, musisz się z tym pogodzić ;) Na portalu jak i w życiu, nie zawsze każda osoba z naszego otoczenia będzie miała takie same poglądy i trzeba z tym żyć ;)
Nie "bij piany" o zaproszenia. Większość profili i "zdjęć" to "ciężka praca" grafików komputerowych( większość tych osób prawdopodobnie nie istnieje). Jeżeli fotka daje na to przyzwolenie, a jednocześnie oczekuje "normalnego" użytkownika....cóż czeka ją kolejne rozczarowanie. Fotka zbyt często zmienia szatę graficzną, ale nie zmienia nic w podejściu do ludzi i to jej główny błąd. Jak widać moderacja temu się przygląda i niejednokrotnie bierze w tym udział więc o czym tu mowa?
Rozumiem, że ze wszystkimi swoimi "znajomymi" piszesz i utrzymujesz kontakt? Jak dla mnie ta dyskusja/licytacja na temat ilości wysłanych zaproszeń i znajomości jest trochę dziecinna. Nie potrzebuję niezliczonej liczby "znajomych" żeby kogoś znać i z nim pisać... to po pierwsze. Po drugie sami użytkownicy przekształcili ten portal w portal randkowy(wysyłając niezliczoną liczbę zaproszeń i zawierając tutaj znajomości jakby realnie mieszkali na pustyni) a fotka wyszła tylko naprzeciw waszym oczekiwaniom. Popyt rodzi podaż i próżność jaką tutaj wykazujecie(chęć pokazania się jacy jesteście wspaniali, ileż wy nie macie znajomych i jakie to niesamowite kobiety się wami interesują, bo jakoś żadna "pryszczata zośka" nie znalazła się w wśród waszych znajomych) musiała w konsekwencji doprowadzić do tego, że fotka była zmuszona wprowadzić ograniczenia. Serwery są totalnie zapewne zaśmiecone bezmyślnymi komentarzami pod zdjęciami i na profilach. Jak dla mnie wygląd profilu nie ma znaczenia( w przeciwieństwie do was...mam większe zmartwienia jak fotka) jeśli będę mieć ochotę traktować ten portal w miarę normalnie, a nie coś w rodzaju piaskownicy gdzie czasem nadmiar zdziecinniałych "słitaśnych" bzdur aż raził, a które nie wnosiły niczego nowego i najczęściej to takie osoby wymagały by traktować je poważnie. No cóż panowie was raczej potraktowałabym jak dzieci które "płaczą, gryzą i kopią" bo zabrali im ulubioną zabawkę.
@Berenike bezpodstawnie wrzucasz wszystkich do jednego wora. Wszystkim zależy na zaproszeniach, wszyscy podniecają się licznikiem znajomych, wszyscy to, wszyscy tamto. A tak naprawdę ta dyskusja nie dotyczy samych zaproszeń, ale ogólnie zmian na Fotce, które wielu z nas się po prostu nie podobają. Bo my nie jesteśmy jakimiś pieprzonymi konformistami, którzy na wszystko się zgadzają, wszystko łykają radośnie jak pelikany i akceptują każdą zmianę, nawet taką która utrudnia im korzystanie z serwisu.
Mamy prawo do wyrażania swoich opinii na temat wprowadzanych zmian. A Ty oczywiście musisz atakować ludzi, no bo po co im zaproszenia... nas nazywasz dziećmi, a sam zachowujesz się jak dziecko.
ivellios1988
A czy ja, gdzieś napisałam, że dotyczy to wszystkich? czy posty były skierowane tylko do was dwóch?
Skasuj profil i po problemie. Trzyma Cię tu ktoś na siłę? skoro znasz wszystkich ze swojej listy możesz się z nimi spotykać realnie bądź używać innych komunikatorów i nie musi to być fotka. Chyba nie, bo chyba jednak się pomylę
Wprowadzone zmiany w pełni akceptuję, bo jeżeli będę chcieć kogoś poznać bądź mieć z kimś kontakt, to nie będę zaczynać od pisania bzdur na czymś profilu. Zostanie tu może garstka, ale może wreszcie ludzie zaczną zakładać tu realne konta i nabiorą zaufania do tego portalu, bo to co jest teraz to przechodzi ludzkie pojęcie