Czy jest możliwość przejrzenia / odzyskania wiadomości prywatnych bez konieczności przewijania ich? Przewijanie po jakimś czasie się zwiesza.
Historia wiadomości prywatnych
Z tego co wiem nie ma takiej możliwości, by szybciej przeskakiwać dalej.
To ile jest tych wiadomości 1.000/2.000 więcej?
Czasem wystarczy po prostu odświeżyć lub poczekać na lepszy dzień ;D i wtedy działa dobrze.
Ale 20000 ciężko :P Dawniej były strony w konwersacji, teraz jest tylko "pokaż dalej", które prawie zawsze się zacina.
No sporo ;D
No było, ale na takim 'super wychwalanym' fb... też tak jest, że trzeba się 'na klikać' by coś wstecz przeczytać ;D
Nie wiem, ale raczej to zostawią jak jest teraz czyli trzeba 'klikać' do znudzenia, bo może nie przewidzieli, że można tyle wiadomości napisać ;P i że ktoś będzie chciał do nich wrócić tych z początku ;D
Na fb można pobrać kopię danych i wrócić bez problemu do pierwszej wiadomości nawet jeśli było ich 30000, miałam cichą nadzieję, że tu też jest coś takiego tylko po prostu nie potrafię tego znaleźć :P
Pamiętam czasy kiedy jeszcze możliwe było wybranie konkretnej strony konwersacji bo ona sama przedstawiana była w podstronach po kilkadziesiąt PW. Zamierzchła przeszłość, aczkolwiek już nawet nie chodzi o to aby powróciły strony co zwyczajne usprawnienie przewijania bo ono zamraża się w losowych momentach, a irytującym jest spędzenie sporej ilości czasu na przewijaniu i jego zwieszenie "bo tak" i już nic nie można z tym zrobić.
Jedyna możliwość szybszego dostania się do historii to zmiana liczny w pasu adresu. Jeśli jesteś na 3 stronie historii to zmień tą liczbę w adresie na np 20. Od razu przekieruje Cię do 20 strony listy wiadomości.
To jest celna uwaga w odniesieniu do całej/długiej listy użytkowników/ek, z którymi prowadzi/ło się konwersację.
Jednak userce chodziło o wgląd w wiadomości z konkretną osobą i niestety/stety "Pokaż wcześniejsze" jest jedyną metodą dokopania się do starszych pw. Co nie gwarantuje dostania się do początku konwersacji - o ile trwa/ła dłuższy okres czasu (przykładowo 40kk w ciągu x lat) z uwagi na czyszczenie baz xxx czasu temu.
Rada na przyszłość: zrzut super-ważnej części dialogu :-).
Jest to mega sp... popsute. Cały ten silnik/użytkowość tego pw jak i forum to pomyłka. Nawet na grupach usenetowych łatwiej coś znaleźć niż jakiś fragment konwersacji na pw czy forum fotki. Oczywiście nikt nie gwarantuje zachowania pw - choć przyznam że to pierwszy portal gdzie spotkałem się z czyszczeniem pw.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Może dyski na coś potrzebowali.. to dane skasowali :x
---------------
btw.
A propo pw...
Czy tak nie jest bardziej intuicyjnie..
Np. jakiś 'pseudo polaroid' zrobić by się kojarzyło z fotkami (lub też jakiś podpis po najechaniu), bo po zmianie ostatniej... wiele osób nie wie jak się fotki dodaje w pw :x przynajmniej ja się z takimi osobami spotkałem ;D
ver 1
ver 2
ver 3
ver 4
Prosta zmiana, a jak cieszy oko, bo ludzie to jednak wzrokowcy, a nie umysły analityczne :)