hdhdhdhdhd
hdhdhdhdhd
  26 grudnia 2014 (pierwszy post)

kupiłam gwiazde i jej nie otrzymalam dlaczego oszukujecie ?

Shaitan
Shaitan
  26 grudnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

W jaki sposób kupiłaś? Opłata została już pobrana? Jeśli tak, to poczekaj z godzinkę lub dwie - dotpay ma czasami opóźnienia, jeśli nadal się nie aktywuje napisz do działu obsługi użytkownika http://www.fotka.pl/kontakt#formularz dokładnie opisując sposób zapłaty, który wybrałaś.

hdhdhdhdhd
hdhdhdhdhd
  26 grudnia 2014

wysłałam sms kupiłam gwiazdkę na 30 dni i subskrypcja została ropoczeta i czekam i czekam...

Paffeuu
Paffeuu
  26 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wysłałam sms kupiłam gwiazdkę na 30 dni i subskrypcja została ropoczeta i czekam i czekam...

Teraz wszystko zależy już od dot pay, poczekaj cierpliwie, do 48 będziesz miała włączony pakiet d83dde01
hdhdhdhdhd
hdhdhdhdhd
  29 grudnia 2014

i cisza a ja nie pamietam co bylo w wiadomosci i jaka tresc bo wysylalam od taty a gwiazdki brak dzieki !

Paffeuu
Paffeuu
  29 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i cisza a ja nie pamietam co bylo w wiadomosci i jaka tresc bo wysylalam od taty a gwiazdki brak dzieki !

Kolega wyżej podał Ci link kontaktowy..

Minęło przeszło 48h od domniemanego zakupu - pisz tam i tyle, wszystkiego się dowiesz.
HolotaUmyslowa
HolotaUmyslowa
  29 grudnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

tego już nikt nie ogarnia, na fotce robi się coraz większy bałagan, dąży to wszystko do jednej wielkiej katastrofy.. jeden wielki chaos, jakieś głupie serduszka, nikt nie chce oceniać i w ogóle zrobili z tego edarling dla zdesperowanych starych dziadów

EwaNowicka50
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 6
EwaNowicka50
  30 grudnia 2014

Wykupiłam gwiazdę i nic ,czekam już 2 tygodnie.Dlaczego oszukujecie już 2 miesiąc

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  30 grudnia 2014
EwaNowicka50
EwaNowicka50: Wykupiłam gwiazdę i nic ,czekam już 2 tygodnie.Dlaczego oszukujecie już 2 miesiąc

Czy dostałaś sms-y potwierdzające przystąpienie do klubu, aktywację Gwiazdy na Twoim koncie? Każdego usera należy rozpatrywać indywidualnie, zatem proszę, skieruj swoją uwagę poprzez: http://www.fotka.pl/kontakt#formularz ;-).
KMKL
KMKL
  30 grudnia 2014

nie kupujcie będziecie mieć mniej problemów na głowie:))

KMKL
KMKL
  30 grudnia 2014

to że dacie mi minus nie zmieni faktu że macie tu wszechobecny burdel na kółkach :)))

KMKL
KMKL
  30 grudnia 2014

zamiast bawić się w klikanie jak dzieci na fb wezcie się do roboty i zróbcie trochę porządku

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.