Właśnie Fotka zabrała możliwość głosowania ocen użytkowników, czyli to, co dawało najlepszy klimat na tym portalu ja się pytam co się stało?! co to ma być?! mam konto lekko ponad 7 lat byłem stałym użytkownikiem waszym i stałą Gwiazdą a się pytam teraz za co płacić mam? i za co mam niby zostać na tym portalu? Dawać TAK lub NIE mogę na mates.pl lub na randkowych portalach -,- właśnie przerobiliście portal na randkowy a nie wcześniej społecznościowy jak był -,- Złączmy się razem i Gwiazdy i standardowi użytkownicy by przywrócili poprzednią Fotka Nie psujcie tego co było!!! Jeśli sięnic nie zmieni to od nowego roku mnie już tu nie będzie
Nowe zmiany na Fotka.pl co to ma być!!!
Zasugeruj to poprzez: http://www.fotka.pl/kontakt#formularz zamiast zakładać n-ty wątek o tym samym ;>.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
ja się zgadzam z zbynitro... miałam fotkę wiele lat temu ale usunęłam jak założyłam konto facebook'u i chyba źle zrobiłam wracając tutaj. Kilka m-cy temu założyłam ponownie tutaj konto bo kilka znajomych nie ma fb, od razu zauważyłam wieeelkie zmiany. Zmiany od razu porównałam do portalu randkowego a nie społecznościowego. Zostałam dla znajomych a nie dla kolejnych wiadomości od jakiegoś kretyna, który szuka przygody, "znajomości" sponsorowanej czy ma fetysz... tak to właśnie teraz wygląda, czat z pokojami, które tworzą sami użytkownicy to mały plus lecz są tutaj nienormalni ludzie także. Moim zdaniem fotka zmierza do portalu wyłącznie płatnego aby cokolwiek zrobić trzeba mieć gwiazdę... nawet ciągłe zmiany nie wychodzą na dobre. Co nam właściwie zostało ? Ja nigdy nie kupiłam gwiazdy i dalej nie zmierzam, jest to dla mnie zbędne. Nigdy nie wydaje pieniędzy na jakichś portalach...