blondyna4375
blondyna4375
  8 grudnia 2014 (pierwszy post)

Moim zdaniem ta zmiana jest gorsza od poprzedniej , co to jest za sprawiedliwość ,że tylko mogą oceniać osoby które należą do klubu gwiazd, chamstwo i to jest naciąganie tylko ludzi. Na pewno większość ludzi usunie stąd konto przez tą zmianę. Powodzenia.

Siobhan
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 11
Siobhan
  8 grudnia 2014

Witam,

Konto usunięte
Konto usunięte: co to jest za sprawiedliwość ,że tylko mogą oceniać osoby które należą do klubu gwiazd

Po zaistniałych zmianach, osoby bez dostępu do Klubu Gwiazd, również mogą głosować na profile. Różnica polega na tym, że nie widzą głosów, które zostały na Nich oddane.

Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
Choco111
Choco111
  8 grudnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Nie mogę wchodzić w profil, który mnie ocenił, bo mam zostać gwiazdą... Wszystkie profile ukryte...To jak mam oddać głos?

xXxChodzTuuMalaxXx
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 22
xXxChodzTuuMalaxXx
  8 grudnia 2014

już nie wiedza co wymyślać by naciągnąć na kase .. usunoł bym konto tylko mi szkoda tej kasy co wydałem na ten cały klub gwiazd bo mam juz do 2017 .. żal mi już tej całej fotki.pl

blondyna4375
blondyna4375
  8 grudnia 2014

Jakoś nie da rady oddać na głos na tą osobę co na mnie głosowała, jak się nie należy do klub gwiazd to nie można, bo próbowałam, lepsza była wcześniejsza forma, ale cóż poradzić na to tylko chcą ludzi naciągać i tyle.

Faren
Faren
  8 grudnia 2014

xXxChodzTuuMalaxX, było tak nie gwiazdorzyć

blondyna4375
blondyna4375
  8 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakoś nie da rady oddać głosu na tą osobę co na mnie głosowała, jak się nie należy do klub gwiazd to nie można, bo próbowałam, lepsza była wcześniejsza forma, ale cóż poradzić na to tylko chcą ludzi naciągać i tyle.
hydeprzegryw
ZalMiCie28
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 99
ZalMiCie28
  8 grudnia 2014

na fotce mobilnej brak widzenia kto jak głosował chociaz ze w klubie gwiazd zenada!!!!!!

RolnikSzukaRzony
RolnikSzukaRzony
  8 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Na pewno większość ludzi usunie stąd konto przez tą zmianę.

Ja założyłem 20 kont dla rodziny i przyjaciół, bo już niedługo by mieć tu konto będzie ono kosztować z 500 zł i jak fotka wejdzie na giełdę to wartość wzrośnie do ok. 3.000 tyś za konto
Zatem nietrafiona teoria.

Ok kłamałem :ninja:

____
Ale fakt faktem, że dziwny to pomysł ze zmianami i fanów wam nie przybędzie.
ZalMiCie28
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 99
ZalMiCie28
  8 grudnia 2014

oddajcie moje głosy miałam ponad 4 tys ich a teraz 44 głosy smieszne to

UpiornaKolorowanka
UpiornaKolorowanka
  8 grudnia 2014
Siobhan
Siobhan: Pozdrawiam, Marta, Fotka.Team

Współczuję Ci pracy.
To uczucie kiedy za każdym razem musisz tłumaczyć o co chodzi w coraz to głupszych pomysłach swoich pracodawców. xD
hydeprzegryw
hydeprzegryw
  8 grudnia 2014

Przeciez to pewnie jej pomysł bo ona jest specem od martketingu

Konto usunięte
Konto usunięte: i pracy.
Siobhan
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 11
Siobhan
  8 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: oddajcie moje głosy miałam ponad 4 tys ich a teraz 44 głosy smieszne to

Aktualna liczba przedstawia głosy na Tak lub Nie oddane przez innych użytkowników na Twój profil. Stara liczba dotyczyła skali 1-11 (która w dzisiejszym dniu usunęliśmy).

Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
Avatar użytkownika ewciavip22ewciavip22
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 155
ewciavip22
  8 grudnia 2014

Boże co za totalna porażka z tą zmianą.....dla kogo to jest lepsze? Czy wy chcecie się ludzi pozbyć? Naprawdę żal.pl

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.