Merraj
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 44
Merraj
  8 grudnia 2014 (pierwszy post)

Dlaczego usuneły mi się głosy ze wszystkich zdjęć?

Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 3
D1emek
  8 grudnia 2014

Chyba coś jest nie tak, bo oceny są od osób które nie logowały się od kilku lub kilkunastu dni, a skąd niby ta średnia 5,82?

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  8 grudnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
D1emek
D1emek: Chyba coś jest nie tak, bo oceny są od osób które nie logowały się od kilku lub kilkunastu dni, a skąd niby ta średnia 5,82?

Przed chwilą wyjaśniła ci to. Usunęli 11 i zostały pozostałe oceny, z której masz prawdziwą średnią.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
DyktatorMody
DyktatorMody
  8 grudnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: D1emek: Chyba coś jest nie tak, bo oceny są od osób które nie logowały się od kilku lub kilkunastu dni, a skąd niby ta średnia 5,82?

Przed chwilą wyjaśniła ci to. Usunęli 11 i zostały pozostałe oceny, z której masz prawdziwą średnią.
MrCriminal
MrCriminal
  8 grudnia 2014

bez sensu to było jak dla mnie... Powinno zostać tak jak było... Ale cóż, fotka stara się być postępowa ale jej coś to nie wychodzi d83dde02

MrCriminal
MrCriminal
  8 grudnia 2014

I najśmieszniejsze jest to że średnia z ocen będzie się układała z tego "tak i nie" po prostu kpina ;)

Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 3
D1emek
  8 grudnia 2014

To nawet jak usuneli mi wszystkie 11 to i tak sie nie zgadza ;) eeee tam już usunąłem odnawianie gwiazdy, papa :)

Shcopek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Shcopek
  8 grudnia 2014
Siobhan
Siobhan: która w dzisiejszym dniu usunęliśmy)

Mądrze... :( idę stąd
Marcel993
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 2
Marcel993
  8 grudnia 2014

mi z 60 głosów zrobiło się 460 głosów i średnia z 10,5 spadła na 6,5 hsahshahshas :D

Avatar użytkownika ewciavip22ewciavip22
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 155
ewciavip22
  8 grudnia 2014

Boże co za totalna porażka z tą zmianą.....dla kogo to jest lepsze? Czy wy chcecie się ludzi pozbyć? Naprawdę żal.pl

ewciavip22
  8 grudnia 2014

Boże co za totalna porażka z tą zmianą.....dla kogo to jest lepsze? Czy wy chcecie się ludzi pozbyć? Naprawdę żal.pl tragedia normalnie.......... jedna wielka porażka !!!

synu06
synu06
  8 grudnia 2014

Witam drogą administrację serwisu Fotka
Zauważyłem , ze poraz kolejny zaszły na tym serwisie zmiany . Wg mojej skromnej osoby jest to zmiana na gorsze . Czyli teraz nie mogę zagłosować nawet na zdjęcia osób nie wykupując wcześn9iej tej śmiesznej gwiazdy ? Wybaczcie ale co chwilę wprowadzacie jakieś zmiany i wymagacie tego żeby ludzie płacili wam hajs . Może wprowadzicie jeszcze coś takiego , że nie można wchodzić na profile innych ludzi nie mając gwiazdy ? Albo że można dodać tylko 1 zdjęcie bez gwiazdy ? Nie wiem czy piszę ten skromny wywód w odpowiednim miejscu jednakże jestem prawie pewien , że ktoś z administracji odczyta to i wyciągnie z tego jakieś wnioski . Nie płaciłem , nie płacę i nie będę płacił za korzystanie z tego serwisu bo coraz bardziej obcinacie użytkowniką swobodę na tej stronie . Zapewne nie tylko ja jestem tego zdania . Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym dojeniu z hasju użytkowników :) Nie przepier***cie na głupoty :)

ewciavip22
  8 grudnia 2014

..

MeridoX
MeridoX
  8 grudnia 2014

Ludzie czym wy się przejmujecie ?? to tylko głupie oceny ... z których to większość nieprawdziwych :) powinni płakać Ci co mieli średnią wysoką bo mieli większość 11 i 1 od profili które lubią gnojić ludzi :) Pozdrawiam i jeszcze raz dla ludzi którzy tak się bardzo przejmują tymi ocenkami :) nie warto :)

SyIwia
SyIwia
  8 grudnia 2014

Jak to wyłączyć? XDDD czy w ogóle da się to zrobić? ;x

DyktatorMody
DyktatorMody
  9 grudnia 2014

Da się. Trzeba nacisnąć taki X w prawym górnym rogu ekranu!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.