HALO, DLACZEGO PARKI ZOSTALY USUNIETE?
CO TERAZ Z FOTKOWYMI MILOSCIAMI? :(
PARKI strona 3 z 5
Zaraz w ramach bóldupienia wymyślicie, że w znajomych prócz "znam z reala" "z virtuala" powinna być opcja "z łóżka", a w opisie faceci powinni podawać długość penisa, a dziewczyny rozmiar piersi.
Ja z punktu widzenia FP oceniam to jako zmianę, która spowoduje zmniejszenie ilości pw do mnie typu "szantażuje mnie że jak go nie dodam do serduszka to ..."
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Witam,
Mimo, że początkowo sądziliśmy, że Połączenie w parę nie jest opcją, której często używacie, po ww. postach ostatecznie postanowiliśmy przywrócić opcję. :) Prosimy jednak o ok. 2 dni cierpliwości.
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
i dobrze ze zostalo zwrocone. Dajcie jeszcze opcje zmiany wygladu czatu, postawcie bota (Antyspam, Antywulg itd) i bedzie cacy.
Dobra i szybka decyzja, szkoda tylko że testujcie zabieranie opcji na użytkownikach serwisu. :)
A na kim innym by mieli to czynić.
Gromki śmiech padł teraz. Więcej osób miało ból dupy, za np. zabranie podglądacza jak i widok ocen, pod poszczególnym zdjęciem. :D
Teraz wygląda to tak, że im większy ból dupy, tym pewniejsze że dana opcja nie wróci.
portal randkowy > portal społecznościowo - fotkowy :)
=================
wczoraj zerwała za mna dziewczyna po 5 latach bycia razem bo usunałem ja z parki
I KTO MI TERAZ ZA TO ZAPŁACI ??
Zwyczajnie po prostu zapytać na forum jak chcą coś usunąć,czy tam coś zmienić,a nie mają pewności, tak jak to dawniej czynili.
wyjć za mję, bedziemy mieli randki na kamerkach, złączymy sie tez w parki na FB, dzieci sobie zrobimy na e-baby a jak mi sie znudzisz, to Cie wystawię na licytacje allegro.;**
jasne i o każdej zmianie bedą pisali na forum i moze sie bedą kazdemu pytać na PW z osobna, czy tak mogą zrobić, bo nie są pewni czy wszystkim dogodzą.
Pisz zażalenie. Zrekompensują to Tobie, np. 3 dniową darmową gwiazdką. ;)
O każdej nie, lecz by było mile widziane, to o czym wspomniane juz, gdyby czasem zrobili ankietę chociażby. Wynik jej i tak pod wątpliwość by był brany. Stąd jego brak. :)
Tu uprzedzają, o "łączu".
http://www.fotka.pl/lista_zmian
"Prace nad podłączeniem Znajomych i Ulubionych w jedną listę, zachowując obecną funkcjonalność."
Już rodzi się myśl, jak to będzie wyglądało. W ramce(?) znajomi czy tam ulubione osoby? Jakoś będzie trzeba rozróżnić towarzystwo. :D
Gdybać można, a oni tego chyba chcą uniknąć, stąd wprowadzają zmiany bez uprzedzenia.