ogolnie tluki sami dajcie sobie blokady itp bo juz nie wiecie co robicie czytalem tematy i sporo tu osob ma racje moze nie dlugo za samo oddychanie dacie blokade jak tu jeden z użytkownikow napisal schodzicie na psy
do Fotka.pl
Generalnie to.. czynność za którą otrzymałeś ostatniego bana nigdy nie była i nigdy nie będzie tutaj dozwolona, więc patrząc przez pryzmat tego nie rozumiem jak portal mógł "zejść na psy". Zdecydowanie stałoby się tak, gdyby na to zezwolono ;)
przeczytaj sobie co oznacza slowo OBNAZANIE bo chyba nie wiecie co to slowo oznacza od dzis na basen bede nosil koszulke i bede w niej plywal aby nie wyrzucili mnie za obnazanie aaa i w spodniach bo glupio tak w samych bokserkach
ps:w mojej sytuacji twarz bylo widac a ze siedzialem bez koszulki to dostalem blokade wy ogolne jestescie smieszni i zamykacie temat ktory zaledwie napisalem 2godz temu itp a nie minelo 14 dni
Tak czy inaczej, jeśli twierdzisz, że blokada została nadana niesłusznie złóż zażalenie do działu obsługi użytkownika http://www.fotka.pl/kontakt#formularz ;)
aha i jeszcze to dobrze patrzcie bo fotke mam prawidlowa a jak czytalem trafiliscie na odpowiedniego rywala ktory ma racje to jak tu go zablokowac usunac zdjecie i ban fajne rozwiazanie a nie bede do dzialu mam to juz gleboko w (........) poczekam ale jak dostane znow blokade to bede wiedzial co z tym zrobic