facet40
facet40
  3 listopada 2014 (pierwszy post)

ogolnie tluki sami dajcie sobie blokady itp bo juz nie wiecie co robicie czytalem tematy i sporo tu osob ma racje moze nie dlugo za samo oddychanie dacie blokade jak tu jeden z użytkownikow napisal schodzicie na psy

Shaitan
Shaitan
  3 listopada 2014
facet40
facet40: ogolnie tluki sami dajcie sobie blokady itp bo juz nie wiecie co robicie czytalem tematy i sporo tu osob ma racje moze nie dlugo za samo oddychanie dacie blokade jak tu jeden z użytkownikow napisal schodzicie na psy

Generalnie to.. czynność za którą otrzymałeś ostatniego bana nigdy nie była i nigdy nie będzie tutaj dozwolona, więc patrząc przez pryzmat tego nie rozumiem jak portal mógł "zejść na psy". :woot: Zdecydowanie stałoby się tak, gdyby na to zezwolono ;)
facet40
facet40
  3 listopada 2014

przeczytaj sobie co oznacza slowo OBNAZANIE bo chyba nie wiecie co to slowo oznacza od dzis na basen bede nosil koszulke i bede w niej plywal aby nie wyrzucili mnie za obnazanie aaa i w spodniach bo glupio tak w samych bokserkach
ps:w mojej sytuacji twarz bylo widac a ze siedzialem bez koszulki to dostalem blokade wy ogolne jestescie smieszni i zamykacie temat ktory zaledwie napisalem 2godz temu itp a nie minelo 14 dni

Shaitan
Shaitan
  3 listopada 2014

Tak czy inaczej, jeśli twierdzisz, że blokada została nadana niesłusznie złóż zażalenie do działu obsługi użytkownika http://www.fotka.pl/kontakt#formularz ;)

facet40
facet40
  3 listopada 2014

aha i jeszcze to dobrze patrzcie bo fotke mam prawidlowa a jak czytalem trafiliscie na odpowiedniego rywala ktory ma racje to jak tu go zablokowac usunac zdjecie i ban fajne rozwiazanie a nie bede do dzialu mam to juz gleboko w (........) poczekam ale jak dostane znow blokade to bede wiedzial co z tym zrobic

facet40
facet40
  3 listopada 2014

odliczam kiedy zamkniecie ten post tamten zostal zamkniety po 2 godz he he

HollywoodUndead
HollywoodUndead
  3 listopada 2014

Dobrze że nie masz gwiazdy, bo po co tutaj kupować gwiazdę za 11 zł jak za wszystko blokują. Szkoda kasy na to

facet40
facet40
  3 listopada 2014

dokladnie to im tez napisalem
nie znaja znaczenia slow danych tluki bez szkoly

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.