Założę się ze to usuną ludzie czemu wy im płacić ie a traktują was hak śmieci ja im zapłaciłam to kasuje moje foty twierdząc że ukradła i dodatkiwo dziura zablokowała mi pisanie prywatnych wiadomości bo hej wyjaśniam trochę tematu z fotografi
BOŻE HAKA O A JEST PKYRKA.
Płacić im po to aby otrzymać blokadę acid po co żeby mieć 11 masakra za co za traktowanie hak śmiecia
PŁATNOŚĆ strona 1 z 3
Pakiet Gwiazdy daje więcej możliwości związanych z użytkowaniem profilu, ale nie jest gwarancją nietykalności konta pod względem przestrzegania regulaminu. Dotyczy to każdego/ej użytkownika/czki niezależnie od tego czy posiada lub nie: pakiet gwiazdy/dodatkowe uprawnienia.
Co do kasowania zdjęć proszę zapoznaj się z obowiązującymi na tym portalu zasadami: http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1173141,Zasady_obowiazujace_ :-).
Zasady zasadami ale prowadząc fotka Pl serwis osoby powinny wiedziec i pytac czy fotki sa prywatne czy kradzione . moje nie sa kradzione ale z wzglendów technicznych usunełam dane CSV jesli wiesz co to jest a przez takie coś ktos nie znajocy fotografi kasuje fotki to ja się pytam za co płacic co ? za co za BLOKADY nawet pisanie prywatnych wiadomosci .
Co ma wspólnego pisanie prywatnych wiadomosci co ze nakłada się na uzytkownika BLOKADE ze zapłacił . wiecej szczescia mają ci co nie płaca . .
a co mają zasady do Blokady pisania prywatnych wiadomosci ZA co ja płace za Blokade
Blokadę masz za naruszenie regulaminu serwisu, konkretnie za wulgaryzmy i obelgi stosowane w kierunku innego użytkownika, posiadania statusu gwiazdy nie zwalnia z obowiązku przestrzegania regulaminu ;) A kilka zdjęć sam ci usunąłem, gdyż zostały pobrane z zagranicznych stron, ponadto w ich opisach znajdowały się oferty sprzedaży, co jest traktowane jako reklama - więc również naruszało to regulamin ;)
ok rozumiem to wiecej kasy wam nie zapłace a na innych serwisach opoisze ten temat . a zapytam czemu nie blokujecie innych uzytkownbików jak pisza do mnie wydymam cie albo wylize ci dupe czego tego nie blokujecie co ? taki madry jesteś c o to sprawdzaj co pisza do mnie jak się wyrazają czemu ich nie blokujesz mski szowinisto
BO CO FACET JESTES TO INNEGO NIE BEDZIESZ BLOKOWAC BO FACET I DO OBCEJ KOBIETY KTOS MOZE WTYRAZAC TEXTY TYPU WYLIZE CI DUPE ALBO BYM CIE DYMAŁ
CO MAM CI PODAC NA TACY TEXTY CO ??????
A zgłaszasz nam ich? No właśnie. Zgłoś dane naruszenie regulaminu to odpowiednio zareagujemy ;) Odnośnie pw - wysyłaj nam zgłoszenia w postaci screena danej wiadomości.
JAKOS KIEDYS MÓJ MĄZ ZGŁASZAŁ I CO ECHEM SIĘ OBIŁO
I PRZEZ TAKIE COŚ TEZ WAM PRZESTAŁ PŁACIC
BO ZOBACZYŁ ZE NIE MA SENSU
JAKOS KIEDYTS MÓJ MĄZ ZGŁASZAŁ I CO ECHEM SIĘ OBIŁO
I PRZEZ TAKIE COŚ TEZ WAM PRZESTAŁ PŁACIC
BO ZOBACZYŁ ZE NIE MA SENSU
nIE JESTEM KAPUSIEM A WY NIE DAJECIE SOBIE RADY POTRAFICIE BLOKOWAC OSOBY CO PŁACA A INNYCH NIOE BLOKUJECIE BO ZWYCZAJNIE NIE DAJECIE RADY
Sugerowanie, że oni coś dostają. :D
Also, blokowani są wszyscy, na których są zgłoszenia i na które nieregulaminowe profile modki natrafią, akurat te zarzuty są bez sensu. Już mało kto chce murzynić za darmo, więc trudno ~20 osobom przeglądać cały portal i natychmiastowo usuwać to co niezgodne z regulaminem (który zresztą jest coraz głupszy).