Co tu jest nie tak, że człowiek chcę dodać piękną PATRIOTYCZNĄ grafikę i fotka to usuwa? To są jakieś jaja do cholery!? Miłość do Ojczyzny jest zła, zakazana!? Co to ma być? Przypuszczam, że jeżeli bym wrzuciła jakąś zj€b@ną tęczę, promowałabym tolerancje bądź wielbiła te zasrane lewactwo to za ch^j by nie usunęli mi zdjęcia! TFU! Wstyd mi za ten POLSKI portal nie tolerujący PATRIOTYZMU!!! BIADA WAM, BIADA TYM CO POLSKĄ KREW NA RĘKACH MAJĄ!!
Skandal.
Czy znane są Tobie zasady dodawania fotek? Proszę: http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1173141,Zasady_obowiazujace_ - "2. Zdjęcia" / "Moderacje w albumach". Zawartość powinna naświetlić Ci sprawę.
Tak, nie powinnaś kląć.
Grzecznościowa forma prośby/postu/zwrotu jest wskazana w lekturze.
Pozdrawiam ;-).
Od dnia 13.01.2014r w albumach Nie można posiadać obrazów demotywatorów itd. - przykładowo. Szkoda tylko, że dodawałam nie raz już obrazki różnego typu i nigdy nikt ich nie usuwał. Dziwnym trafem grafika patriotyczna została usunięta. Ciekawe "zasady"! Nie powinnam, ale już nerwy puściły. Wybacz. ;)
Jeśli grafika patriotyczna nie jest zdjęciem przedstawiającym Ciebie, to na Fotce nie ma racji bytu. Podobnie byłoby gdybyś wstawiła obrazek z tęczą, fotkę całujących się publicznie do kamery tv w centrum miasta pedałów (tak, będę ich nazywał po imieniu, bo tylko na to moim zdaniem zasługują!), jakiegoś pieska, kotka, srotka i innego demotka - taki obrazek zostanie usunięty, bo łamie regulamin.
Czemu nie zrobisz sobie zdjęcia z flagą, na przykład?