Witam, problemem moim jest to że fotka ciągle usuwa mi avatary, ponieważ nie przedstawiają niby one mojej osoby. Zauważyłem że fotka to jest system podbudowywany na fałszu i karaniu tych " złych " userów fotki. Mianowicie, moderatorzy i inni użytkownicy fotki posiadają inne avatary i nie przedstawiają ich wizerunku. Skoro ja mam usuwany avek z tego powodu, to dlaczego inni nie będą równo traktowani jak ja ? Bo byłem hejterem, trollem i tym złym ? Fotka ma regulamin którego się nie trzymają, oczekują od nas tego a sami tego nie pokazują. Usuńcie regulamin i niech będzie samowolka :)
PS : Nie zapomnijcie mi konta zablokować bo walczę o swoje prawa.
Doceńcie to że nie tylko katolicyzm tu rządzi i nie pozwalajcie by inne religie były usuwane i prześladowane.Jesteśmy inwigilowani jak w PRL-u, tyle że kontrolowany przed admina systemu. ;-)
traktowanie... strona 1 z 2
Akurat znam bardzo dobrze regulamin, ale okej.
Podludzie zawsze będą mi wmawiać żebym poznał regulamin.
Peace :D
Nie o to się rozchodzi. Napisz do administracji, że twój awatar został bezpodstawnie usunięty i odwołaj się do punktu w regulaminie.
Powinniśmy mieć osobne avatary pod forum, dowolne (moze z restrykcja na zawartosc erotyczna, zeby byl jakis porzadek)
Chodzi o to że niby zbyt " satanistyczny " jest mój avatar, nie potrafią uszanować innych poglądów religijnych a skupiają się tylko na chrześcijaństwie.
Ale okej, jak to fotka.
Niech jeszcze założą kółko różańcowe, niedzielni moderatorzy i FP/FT :))
mam tak samo. spoko ziom. f-tka usuwa mi zdjęcie bo jest dla nich złe. narusza zasady! moderatorskie k...y! "kozaki w necie, p...y w świecie"! (http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1178839,f-kapl_kasuje_mi_zdj)