Korzystam z fotki w telefonie i ciągle przenosi mnie na stronę Allegro. Takim sposobem, potraficie użytkowników *-*
lista tematów
nahalna reklama allegro
esquilo: szaloncia2: Korzystam z fotki w telefonie i ciągle przenosi mnie na stronę Allegro. Takim sposobem, potraficie użytkowników *-*
Nie klikaj w banner reklamowy/wykup Gwiazdę i problem zniknie.
czy ty siebie czasem czytasz? albo chociaz raz myslisz nad tym co chcesz napisac?
ciezko sie z telefonu zalogowac na wersje tradycyjna z ta upierdliwa reklama allegro :) i niewazne czy sie ma gwiazde czy nie. i nie klikac w to tez sie nie da..bo jest rozciagnieta na caly ekran;]
Reklama jest uciążliwa, ale nie przenosząca na stronę reklamodawcy.
Są dwa wyjścia: trochę wysiłku z przesunięciem zawartości na okienko logowania lub odświeżenie strony - banner znika.
Rodzaj przeglądarki też się liczy/nie zainstalowałam do tej pory programów blokujących reklamy:
Chrome Beta
Firefox Beta (wersja komputerowa)
Przy próbie logowania nie mam żadnych/zasłaniających większość powierzchni ekranu reklam.
P.S. Post w temacie dodany z tel./Chrome Beta po bezproblemowym zalogowaniu się.
:-)
a ja no chrome sie musze meczyc tak samo jak i kolezanka.. i wskakujaca reklama przenosi na konto reklamodawcy.
Dee: a ja no chrome sie musze meczyc tak samo jak i kolezanka.. i wskakujaca reklama przenosi na konto reklamodawcy.
Jak pisałam:
esquilo: Reklama jest uciążliwa, ale nie przenosząca na stronę reklamodawcy.
Są dwa wyjścia: trochę wysiłku z przesunięciem zawartości na okienko logowania lub odświeżenie strony - banner znika.
.
esquilo: Nie każdy model telefonu/szczególnie z androidem jest w stanie "udźwignąć" Adblocka - szczególnie wersję Plus.
Od tego są wymagania systemowe przedstawione na stronie producenta ^^
esquilo: Lub też inaczej: chcąc posiadać ten program należy wziąć pod uwagę dodatkowe konfigurowanie urządzenia
Wyjaśnione na stronie producenta.
SeSeba: a w którym momencie ja go poleciłem wszystkim userom? Wiadomo, że jak jakiś telefon nie spełnia wymagań to nawet mu nie wyświetli tego programu w Google Play ^^ Czepiasz się bez sensu i spamujesz.
Zatem poproszę o metodę antyreklamową dla użytkowników urządzeń, którzy nie mogą skorzystać z Adblocka.